Jump to contentWelcome to Just2Play Romania
Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. If you already have an account, login here - otherwise create an account for free today!

Bine ati venit ! - Just2Play Romania

Bine ati venit pe comunitatea Just2Play Romania, pentru a putea raspunde la subiecte sau a deschide subiecte noi, trebuie sa va inregistrati. Dar nu va faceti griji, procesul de inregistrare este unul foarte simplu care necesita foarte putine informatii.

Dupa inregistrare veti avea acces la :
 • Veti putea incepe subiete noi sau sa raspundeti la cele deja existente.
 • Va veti putea abona la subiecte si forumuri, pentru a obtie actualizari automate.
 • Veti avea propriul profil si va veti putea face prieteni.
Guest Message by DevFuse
 

Toggle %s Paste Fericit

Posted By:  Tavi @ 11 April 2015 - 10:07 AM

easter.png

 

 

Inca o sarbatoare alaturi de J2P, multumim celor care inca ne sunt aproape, cu respect echipa J2P!

Va uram un Paste fericit alaturi de cei dragi voua.


Comments: 33 :: View Comments

Toggle %s Rpg.j2P.ro - Server Updates!

Posted By:  Danutz @ 05 April 2015 - 01:31 AM
zJeeJ2u.png
 
Dragi jucatori,
 
 
    Dupa cum bine stiti, cu foarte mult timp in urma am anuntat ca server-ul de RPG va fi actualizat cu un UPDATE MAJOR. Ei bine, dragilor, acel update este la use (destul de tarziu fata de data initiala propusa de noi, dar problema a fost ca socoteala de acasa nu prea seamana cu potriveala din targ...)
 
Acum.. ca un mic cadou de Paste o sa va spunem pe scurt, strict si destul de detaliat in ce consta acest update:
 

 

CAPITOLUL I - Introducere

 

1. Acest update nu este unul extrem, dar totusi veti vedea schimbari majore a unor sisteme de joc, care au fost optimizate la ultimele standarde ale versiunilor (0.3x, 0.3z)

2. GM-ul folosit pentru acest update este celebrul LARP - acelasi GM pe care a rulat si versiunea precedenta, deci acelas mod de joc RPG.

   a. Initial lucrarile au inceput pe versiunea actuala a GM-ului(v.6.12), dar dupa cateva luni de munca in zadar (cand ne-am dat seama ca actualul GM este facut ''praf'' am hotarat sa reluam lucrarile pe un GM destul de vechi, tot o varianta a GM-ului LARP, tradusa deja in Romana si trecuta mai mult de 80% pe mysqll pe care am actualizat-o ulterior (cu ajutoare - vezi punctul 3). 

 

3. Deoarece timpul nu ne-a permis sa lucram la creerea a noi sisteme, cu mapping-ul suntem in relatii proaste, incredere in diferiti scripteri nu avem, eram deja in intarziere cu cateva luni, am hotarat sa cautam si sa optimizam, implementam tot felul de lucruri noi de pe alte GM-uri ori filescripts luate de pe sa-mp.com/ro cat si foarte multe lucruri luate de pe GM-urile J2P care au fost delungul timpului pe server-ul nostru. Deci ne asumam doar creditele de EDIT/ADD/MODIFICATION, nu de CREATED integral al GM-ului (sa nu auzim vorbe ! Si daca nu o sa va placa, nu va jucati ).

 

4. Noul Update ruleaza 100% pe baza de date mysqll, asta inseamna: mai putine buguri, evident mai putin lag, posibilitati infinite de update-uri si usurinta in rezolvarea bugurilor.

5. Odata cu acest Update, vom avea din nou un User Control Panel care este in varianta BETA iar momentan axat mai mult pentru a usura munca Staff-ului: log-uri full, administrare jucatori si factiuni.

Dar... nici liderii de factiuni nu sunt mai prejos, ei isi pot administra factiunea direct din UCP: recrutari, lista membrii, avansari, fpunish si demisii. 

Putin mai ''norocosi'' sunt jucatorii, care momentan pot vizualiza doar statisticile lor, ale jucatorilor, factiunilor si liderilor, dar promitem ca in versiunile ce urmeaza vor avea si ei mai multe functii, gen: schimbarea skin-ului, trimiterea de mesaje  jucatori si staff-ului, un sistem de licitatii pentru locuinte si case ale jucatorilor inactivi... si alte noi functii utile.

 

 

CAPITOLUL II - Server Updates

 

Version 1.64 Beta

 

 01. Am adus mai multe modificari la sistemul de Case

 02. Am adus modificari la anumite factiunile(locatie,masini,comenzi etc)

 03. Am introdus noi factiuni, gen SA:ARMY care va fi o premiera pe server-ul nostru

 04. Am reintrodus factiuni "legendare" care au fost scoase cu mult timp inainte de pe server, gen TRIADS, CORLEONE, EBB.

 05. Am realizat cu ajutorul echipei noastre de mapperi profesionisti proiecte unice a unor HQ-uri, Spawn-ului civil cat si multe alte proiecte exceptionale

 06. Am schimbat in totalitate sistemul de buycar.

 • Am scazut numarul sloturilor de la 10 la 4
 • De acum inainte se mai pot detine doar 2 autovehicule (1 masina low-cost si una high-cost) , 1 motocicleta, 1 Barca sau 1 Avion/Elicopter.
 • Am adaugat dialog la comanda /buyveh
 • Am modificat ca numarul de inmatriculare sa poata fi schimbat numai de la primarie
 • Am adaugat sistem de salvare a KM parcursi cu masinile personale.

 07. Am introdus sisteme de eventuri automate.

 08. Am reintrodus sistemul de Helperi (fostul sistem de Asistenti)

 09. Am schimbat gradele si structura sistemului de Admini

 10. Am readaugat sistemul de /rob

 11. Am adaugat sistem de seifuri pentru Factiuni

 12. Am adaugat sistem de WAR intre factiuni

 13. Am modificat jobul de Detectiv:

 • jobul se poate lua numai de catre membrii LAWS FORCE(guvern, pd,fbi,army) si factiunea Hitman
 • skillul de la detectiv a fost scos, adica toti care ia acest job, vor primi automat skill 5
 • checkpoint-ul "merge" dupa jucatorul care este cautat cu /find

 14. Cei din Hitman pot sparge usile jucatorilor pe care au contrac, apasand F (dar in schimb vor primi Wanted 1)

 15. La mafii, banii din /takeguns se duc in seif-ul factiunii in schimbul a 200 material din seif. Daca nu sunt minim 200 materiale,banii din /takeguns nu vor mai intra in seif.

 16. Am adaugat comanda ce pune girofar de politie masinilor de la FBI

 17. Am adaugat GPS cu locatiile importante ale server-ului, locatiile factiunilor.

 18. Am adaugat sistem de Radio in masini

 19. Am modificat dmg-ul la Sniper, asa ca 1 hit = 100hp.

 20. Am modificat in asa fel ca tirurile sa nu se mai poata fi conduse decat de jucatorii care detin job-ul de Tirist

 21. Am modificat in asa fel incat ca atunci cand iesi din masina de examen, aceasta va primi respawn automat pentru a evita lasarea masinilor in strada

 22. Am introdus un sitem ca atunci cand o masina personala ia foc, sa fi stinsa numai de catre pompieri.

 • Aceasta interventie va va costa o suma de bani. Asa ca jucati cat mai RolePlay si evitati aceste incidente neplacute.

 23. La fiecare payday mafile primesc o suma de bani/teritoriu

 24. Am imbunatatit sistemele anti-cheat, anti-flood.

 25. Am adauga The BlackList

 • Aceasta lista intitulata "The BlackList" va fi dedicata tuturor tradatorilor si jucatorilor ce incalca in mod grav regulamentele Server-ului.
 • In aceasta lista jucatorii vor fi impartiti in 2 Tipuri/Categori: WIPE si TOTAL
 • Cei care sunt adaugati in lista cu tip-ul WIPE, vor primi o interdictie de a mai juca la noi pe server pana la urmatorul WIPE
 • Cei care sunt adaugati in lista cu tip-ul TOTAL, vor primi interdictie pe VIATA de a mai juca pe J2P, asta inseamana ca atat timp cat exista J2P ei nu vor mai fi lasati sa joace.
 • In cazul in care jucatorii intrati pe aceasta lista isi vor schimba numele sau identitatea sa joace din nou si vor fi descoperiti, vor primi pe loc ban permanent, indiferent daca cu noua indentitate si-au facut un statut de "oameni de treaba" ori au ajutat serverul in dezvoltare si populare.
 • Odata intrati pe aceasta lista, nu mai exista cale de de stergere! Asa ca va rugam si va sfatuim sa nu incalcati regulamentul GRAV si sub nicio forma sa tradati serverul, deoarece o faceti pe propia raspundere si nu va va mai scapa nicio scuza din lume

 ++++ multe alte Updates pe care va trebuii sa le descoperiti numai daca ramaneti alaturi de noi! ;)

 - Lista completa cu Updates va fi afisata dupa lansarea update-ului la sectiunea RPG/Server Uptates!

 

 

 

CAPITOLUL III - Lansarea Oficiala

 

1. Testele au inceput deja, dar momentan aceste teste sunt efectuate de o echipa restransa formata numai din Admini si Mappers si deja au fost gasite/rezolvate primele buguri importante.

 

2. Din pacate nu putem aproxima o data oficiala a lansarii Update-ului, deoarece inca mai este foarte mult de testat: Comenzi, Factiuni, Texte, Actiuni, Job-uri, Economie...s.a.m.d.

 

3. Update-ul este finalizat in proportie de 98% - varianta BETA.

 

4. Momentan din aceste ultime zile de teste, putem aproxima ca in maxim 2 Saptamani vom lansa Oficial Update-ul (plus, minus 2 Saptamani - in cazul in care programul nostru este la fel ca pana acum)

 

5. Vom putea spune mai multe detalii exacte cu la data lansarii in urmatoarele 4-5 Zile

 

 

CAPITOLUL IV - Incheiere

 

1. In incheiere vreau sa multumesc din suflet in numele intregului Staff tuturor jucatorilor care ne-au fost fideli si ne-au ramas aproape, avand incredere totala in noi si le promitem ca si noi le vom fi aproape multa vreme, deoarece J2P nu va "muri" niciodata !

 

2. Vreau sa le mai dam o sansa si tradatorilor si sa le "stergem" pentru o ultima oara "cazierul de tradator", sa ii primim inapoi cu caldura si sa incepem impreuna o noua "viata". 

 

 

DE STIUT!

    Prima luna incepand cu data lansarii va rula versiunea BETA, asta inseamna ca serverul va fi in teste(la scara larga) si acest lucru va obliga pe voi jucatorii sa raportati orice fel de bug descoperit si nu cumva sa va folositi de el! In cazul in care la sfarsitul acestei luni de rulare in versiunea BETA vom constata ca au fost "ascune" si "folosite" anumite buguri in scopuri de a "imbogati" rapid unii jucatori ori folosite in alte scopuri no-rp, ne vom rezerva dreptul de a da WIPE TOTAL sau PARTIAL. Asa ca nu va bucurati de buguri gasite, ci raportatiile ! Mai mult,  veti fi rasplatiti cu diferite cadouri de catre Staff.

 

 

 
P.S in caz ca aveti intrebari in legatura cu acest update, lasati reply in acest topic si noi(staff-ul & testerii) va vom raspunde cu cea mai mare placere!

 

 

 

 

 

 

Cu respect,

Staff-ul RPG.J2P.RO


Comments: 164 :: View Comments

Toggle %s Marea Redeschidere - Martie 2015

Posted By:  Tavi @ 06 March 2015 - 02:03 PM

Salutari, si bine v-am regasit Just2Play!

 

Tin sa va anunt ca Iubitul notru server de Minecraft va fi ONLINE "once more"!

Dupa indelungi zile de gandire, am hotarat ca este timpul sa repunem pe picioare ce am lasat in septembrie.

Bineinteles, din lipsa de timp pentru administrare.

Serverul este mult diferit de ceea ce cunosteati, in sensul bun!

Mai jos veti primi o lista cu majoritatea implementarilor din stadiul BETA!

 

**Un SPAWN nou nout, care cuprinde un targ pentru troc si cladirea de spawn, la etajul careia veti gasi BANCA JUST2PLAY, unde veti putea face tranzactii prin intermediul monedei DUCAT!

**KIT-uri periodice gratuite in SPAWN!

 

>>>Plugin-uri bazice.<<<

-HealthBar > bara de viata deasupra Mobilor.

-Nu mai exista bani, ci DUCATI.

-Plugin Anti-Hack.

-Plugin Anti-xRay.

-Shop prin Chest si Sign.

-Lumi separate SPAWN/SURVIVAL/MINIGAMES.

-Protectia 15x15 Emerald.

-Villageri customizati pentru trocul cu DUCATI.

-Iteme speciale de tip TOKEN.

 

 

DUCATII sunt Monede care se pastreaza in inventor, si sunt de doua feluri, Monede, si Bancnote.

Monedele au valoarea de 1 Ducat, iar Bancnotele de 10.

Schimburile de valuta se vor efectua la Banca sau la Agentii Bancari.

Cu aceasta forma de valuta veti face TROC in targ cu VILLAGERII CUSTOMIZATI pentru a obtine itemele ce va trebuiesc, cum ar fi Arme/Armuri/Sticla EXP/Licori ETC.

 

Cam atat pe moment, diseara sau maine seara cel tarziu voi face un scurt video de prezentare, pentru ca SAMBATA, 06.03.2015, in cadrul marii deschideri, sa stiti ce si unde puteti gasi. Dupa cum ziceam, suntem inca in stadiul BETA, deci orice BUG raportat pe FORUM va va aduce o recompensa groasa in DUCATI de buzunar.

 

Cu stima, al vostru CristiWH, aKa Dumi.

 


Comments: 10 :: View Comments

Toggle %s Sign In

User:
Password:

Toggle %s Top Posters

Username Posts
Marius Baciu 20964
Himmler1488 11880
KoKo7 11764
Robert Rubyk 9501
AlyNuTz 7959

Toggle %s New Members

Username Joined
ElvinSchul Yesterday, 05:43 PM
JereSallee Yesterday, 04:45 PM
kazymyr1234 Yesterday, 02:23 PM
StefaNNN Yesterday, 01:28 PM
Margarita7 19 April 2015 - 10:14 PM

Toggle %s Community Statistics

0 active user(s) (in the past 15 minutes)
0 members, 0 guests, 0 anonymous users
Show by: Last Click or Member Name
Community Statistics
Our members have made a total of 693,526 posts
We have 15,412 registered members
The newest member is ElvinSchul
Most users ever online was 718 on 16 May 2013

Powered by Unreal Portal v3.0.3 © 2013 Unreal Solutions

eXTReMe Tracker