Jump to content

Fugu

Members
 • Content Count

  18
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1
 • Points

  620 [ Donate ]

Fugu last won the day on December 2

Fugu had the most liked content!

Community Reputation

7 Neutral

4 Followers

About Fugu

 • Rank
  New member
 • Birthday 04/04/2000

Profile Music

Personal Information

 • Real name
  Andrei
 • Gender
  Male
 • Location
  Tg-Jiu

Gaming Information

 • Gamer name
  Fugu
 • Discord name
  Fugu #2099

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. - Descrierea bugului: 1. Mi-a dat un rp la pet ca e nivel 0, teoretic ca e nivel 0 nu ar trb sa dea nimic + nici nu detin pet. 2. Mi-a luat taxa -49$ iar eu nu detin casa, bizz sau masina. 3. Se schimba culoarea masinii de la rent intr-una, fara sa-o bag la PnS 4. - Reproducerea bugului: - Imagini/Video (optional);
 2. Daca vor ajunge unii care nu stiu sa scrie corect gramatical sau sa-si exprime punctul de vedere corect in functia de helper/admin. Serverul nu va merge bine, pentru un inceput bun aveti nevoie de admini experimentati. Eu il propun pe Dragne, deoarce a avut multe functii pe alte comunitati mari 🙂

  1. Show previous comments  3 more
  2. Lilian

   Lilian

   Dacă tot o țineți asa în ura... Normal ca nu ajungem nicăieri. Că are cineva pe un server Beta Helper / Admin nu înseamnă încă nimica. Iar @IoniTa mă așteptam să fii mai matur.. Dar se pare ca am dat greș. 2019 și tot vă certați pe un grad într-un joc Virtual. @Fugu noi 2 ne stiiim de mai multa vreme și am avut multe chestii împreună ( Forum / Servere ect) dar nu prea cred că are rostul să îți bați capul cu persoane de genul.. Adică mai bine zis.. Nu te coborâ la nivelul lor. Dacă @IoniTa are de gând să se poarte ca un copil.. Lasă-l să o facă. Așa dar toți își vor da cu părerea și îndată ce va primi acel "Helper/Admin s.a.m.d" ii dau 2 zile pana la prima reclamație și 1 săptămâna pana la remove pentru comportamentul lui nepoliticos și copilăros. Atât am avut de zis. Peace out ✌️ 

  3. Lilian

   Lilian

   Și dacă tot am deschis subiectul, așa se duce comunitatea pe p... Degeaba vin alți playeri dacă ei din prima primesc hate sau va vede cum va certați. Sa fiu serios nici eu nu aș sta undeva unde se cearta alți pe un amărât de grad și dau astfel și dovada ca au vârstă de 3 ani jumate. Sa fim serioși, ce este asa interesant într-un grad in acel joc nu știu. Eu personal nu susțin pe nimeni în acest subiect, dar din fericire îl știu pe Fugu de câtva timp și știu de ce este capabil. Ce a făcut și a zis el, nu au facut mulți. 

  4. Alex

   Alex

   In staff o sa ajunga cei pe care eu impreuna cu staff-ul ii consideram capabili.

   Locked pentru a opri cearta.

 3. - Descrierea bugului: Nu stiu daca e un bug, adica nu este un bug. Doar vreau sa-mi expun punctul de vedere. - Reproducerea bugului: 1. Am observat ca tutorialul este facut in Las Venturas, ca acela ar fi oras principal, doar ca pe mine ma da In Los Santos, ad este tot in LV, doar ca locatia este proasta,deoarce acolo sunt magazine... 2. La crearea contului am primit 53:04 pana la payday eu acum mi-am creat contul, deci bugul sta in felul urmator sa-ti explic, ca am vazut ca mai sus ca ai zis ca e un timer fix, sa stii ca nu e asa. Eu cred ca timer-ul se ia de la id-ul anterior, momentan ca nu s multi jucatori nici nu o sa se observe, dar la 100 din 100 o sa fie o problema mare. 3. Mi se pare foarte stupid "partea teoretic la dmV" mai ales intrebarea " ce primesti daca omori un politist" asta trb sa inveti cand joci, nu acum,mai e intrebarea 20:30 la faruri, teoretic in real life, le aprinzi acum cum e timp de iarna de la 5. Daca se apuca unu de 9-10 ani si nu stie chestiile astea nu ia testu? Mai bine scoateti asta cu partea teoretica 4. In /gps nici nu exista Las Venturas. 5. Mi se pare o prostie la rentbike sa existe cate vehicule vrei, doar sa-ti scrii minutele.... mai bine ar fi un numar de 5 nrg-uri si tot asa, nu o infintitate. Econimia e mare, 150$ pe minut e putin, poate 5k pe minut e ok. 6. Nu poti accepta un /n daca nu esti duty si vad ca comanda de duty a fost scoasa. 7. in /admins apar co-owner unii si pe /hc apar admin 6/7 8. Reportul meu a fost inchis automat deoarce n-am prins un raspuns, putin ciudat. Nu ar trb sa se stearga, ci dupa 250s sa pot da altul si sa-l reinnoiasca pe cel vechi, dar daca esti helper.admin tot apare ca e un report 9. Referalul eu zic sa fie scos, se poate abuza daca sunt persoane dornice si vor asta, sa abuzez legal. 10. Dau /help si-mi apare in dialog "Admin" deci e bug, nu ar trb sa vad "Admin" daca nu detin aceasta functie, la fel si cu lider si-mi apar si comenzile, adica tot dialogul de help e facut doar sa fie facut, trebuie rescris de la 0 si sa raman doar ce te poate ajuta si cand deti o casa sa ai si casa, la fel si pt masina, etc. 11. la /service apare mecanic din ce-am inteles s-a scos acel job si merge sa si sun la mecanici. 12. la /tog pot opri chat factiunii / chat leader / clan chat.. 13. Pun un pin, dau chngepin si daca pun acelasi pin mi-l schimba, putin stupid, ar trb sa dea eroare ca e acelasi pin si trb schimbat, zic si eu 14. la comanda /lockmybike sa se aduge si scurtatura "N". - Imagini/Video (optional); Nu am, dar sunt easy de rezolvat toate. Iar cu tutorialul eu zic ca ar merge oras princiapl LV, si trb schimbat mai mult tutorialul sa fie ceva mai interesant, daca cititi tot cu atentie nu multe lucruri sunt esentiale.
 4. Pai na, unii se lasă așteptați dacă înțelegi
 5. Ksenon nu scripteaza pentru alte servere, doar pentru awake și proiectele lui. Am observat ca este un scripter, care a venit cu GM ul lui, dar el ce are in gm le trece ca update URI, mai pe românește nu lucrează fostul gm J2P, deoarce acela avea foarte multe buguri și multe lini inutile și era foarte prost optimizat din orice punct de vedere. Eu cred ca ați putea deschide sv de beta sa vedem și noi ce se afla pe sv, sa ajutam la găsirea unui bug, adică nici ksenon nu reușește din prima, deci pe scurt oricine poate greși. Mai ales fiind un gm luat de pe net, ca pentru ca in 2019 se găsesc multe gm URI pe net și acest gm dacă a fost jucat a fost jucat de 1-2 playeri maxim, alta e sa fie jucată de 50. Și toate ca toate, trebuie ceva unic pe server, adică ceva sa ne atragă!
 6. Da, aia a fost cea mai buna perioada, eram helper pe vremea aia si stiu ca pana la ora 10 in weekend se strangeau 80 ca faceam foarte usor askq-urile. Deci astept sa vad daca va raspunde cineva
 7. Pentru ca serverul a fost mereu dat cui nu-i trebuia, cine a jucat cu suflet, s ar implica foarte mult
 8. Pai cu un staff activ si implicat poate am fi 100-150, daca s-ar face evenimente, etc
 9. Asta e un mic detaliu dintr un mister foarte mare. As vrea sa se schimbe tot, și sa fie un scriptele care sa fie activ și sa se ocupe !
 10. Și tu crezi !? xD. Shadow te credeam băiat mai ok
 11. Fisk a fost banat de mult si i-a fost sters contu de madalin, bineinteles ca din greseala, voiau sa-i stearga contu lu antonio :))
 12. Toti stim ca trecutul a fost unul mai nasol sa zic asa, acum sa vedem ce o sa se intample. Doar ca vad ca nu sunt persoane cu rank mare sa vada acest topic..
 13. Te cred, astept sa vedem daca se va face ceva sau nu, adica na, eu asa sper.
 14. Serverul a mers cel mai bine pe vremea Antonio si co pe sv era Shobby, atunci serverul da, mergea fara probleme, nu era ales orisicine lider, stiu ca primeai greu o sansa de lider, intr-adevar eu de la ei 2 am primit lider de foarte multe ori, dar din punctul meu si al lor, cred ca eram cel mai capabil, si cel mai activ. Doar ca uneori cand depuneam mai dadeau si altora sansa, nu doar mie, eu unul le-am respectat mereu decizile. Pai "layReneke" mi-a scos functia de Leader FBI, pentru ca i-am stricat imaginea cu o reclamatie, chiar foarte buna, doar ca nu s-au luat masuri ca era singurl care facea script, etc... Si mai apoi ca tot am inceput sa-i mai fac reclamatii si ca am anuntat de ce am fost scos, l-a deranjat si m-a banat. Da, unii nu merita sa conduca aceasta comunitate, tinand cont ca doar au scriptat, scripteaza, sa fie doar scripter nu si Fondator sau co-fondator. Mi-as dori sa vada aceste mesaje @Manuel si @Daniel si poate o sa se schimbe conducerea si serverul va reveni.
 15. Cu ce sunt eu pupincurist? Ca am incercat sa ajut, cand am fost lider FBI, am facut tot ce-am putut sa fie bine, sa schimb regulamente, sa schimb mentalitatea conducerei intr-o gandire mai buna, mai pozitiva sa ne faca un joc placut, nu reguli care se contraziceau intre ele. Nu zic nu la faza ca, comunitatea s-a dus in jos, adica mi se pare o chestei "wow" s-a pierdut "Db" de pe forum... conturi etc... Crede-ma ca, daca era sa fiu eu la conducere si sa fi fost atunci, acum J2P inca era deschis si avea minim seara 70-80, dar niciodata n-am fost acceptat. Indiferent daca existau motive sau nu, eu am ajutat mult cu ce-am putut, doar eu stiu cate pm-uri dadeam sa se schimbe cateva reguli si cat ma implicam, nu tu. Ce-ai facut tu? Ai avut functie si te-ai bucurat tu de ea, nu jucatorii. Eu aveam mereu o gandire pozitiva, primesc lider, aduc jucatori experimentati si buni de pe alte comunitati, rar acceptam jucatori de pe sv. Eu iti urez succes cu ceea ce vrei sa faci, dar vei ajunge inapoi aici, ca noi restu si vei spune ca "regerti" ca ai plecat, eu la momentul respectiv n-am regretat, pentru ca stiam ce fac si faceam cu cap, si atunci serverul mergea bine, dar nu mergea bine in favoarea jucatorilor, adica staff-ul nu ajuta sv, ci pe ei sa ajunga intr-o functie mare pe o comunitate cu o vechime de peste 9 ani.
×
×
 • Create New...