Jump to content

BuTix

Members
 • Content Count

  118
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6
 • Points

  2,371 [ Donate ]

Everything posted by BuTix

 1. Salut, propun sa se adauge o sectiune stricta pentru CS:GO unde putem avea campionate si numai, pentru ca CS:GO-ul este un joc free acum si este accesibil pentru toata lumea. Ma pot ocupa eu de sectiune.
 2. BuTix

  [Cerere] Avatar BuTix

  arata oke, multumesc, daca ai schimba fontul si gradientul mai smooth putin ar fi super.
 3. Nick: Doresc (Avatar/Logo/Semnatura/Userbar): Avatar. Imagine (Obligatorie pentru semnatura): click Tema: 2Pac Text: BuTix / butix Dimensiuni: cele de avatar. Alte precizari: -
 4. re, o sa vin, dar nu pot la deschidere.
 5. Un an nou fericit si plin de impliniri va doresc !

 6. Multumim, dar la /portbagaj ar trebuii adaugat si slotul de arme.
 7. Nick : BuTix Mod pentru : Arme Descrierea modului : Inlocuieste armele normale cu unele de iarna Instalarea modului : 1. Acest mod necesita CLEO, daca nu il aveti deja il puteti instala de aici: moduri.ro/cleo -Daca aveti si alte moduri deja instalate in joc, cel mai probabil aveti deja CLEO instalat. 2. Acest mod necesita modloader instalat in joc, daca nu il aveti deja il puteti instala de aici: moduri.ro/modloader -Daca aveti si alte moduri deja instalate in joc, cel mai probabil aveti deja modloader instalat. 3. Dupa ce ati descarcat modul din link-ul de mai jos, copiati folderul ‘arme iarna’ din arhiva sau extrageti arhiva in folderul modloader, folder pe care-l gasiti in folderul jocului GTA San Andreas. -Daca va apare ca unele fisiere exista deja, copiati peste aceste fisiere. Poze(daca este nevoie) : Link-ul de download : (click aici) Alte precizari : Exista aceste arme pe aproape toate armele din joc
 8. SAMPFUNCS este un mod care ajuta alte moduri create pe baza lui sa functioneze. Fara SAMPFUNCS nu ar fi posibile anumite functionalitati, acesta ajuta la simplificarea lor pentru cei care creaza moduri. Multe moduri sunt create pe baza lui SAMPFUNCS si fara el acestea nu functioneaza. SAMPFUNCS ruleaza doar cu CLEO instalat in joc. Pentru a descarca CLEO si pentru a vedea un tutorial de instalare aveti un link aici (click pentru download) Unele moduri nu functioneaza corect cu ultima versiune de sampfuncs de mai jos (de ex. modul CopCmd). Puteti lua o versiune mai veche de aici (click).
 9. – pentru a folosi majoritatea modurilor e nevoie de CLEO si ASI Loader. – aceste doua plugin-uri vin la pachet si se instaleaza foarte usor. Cum instalez CLEO? Descarcam CLEO de mai jos iar apoi il instalam in folderul jocului GTA San Andreas. Fiti atenti ca la instalare sa selectati folderul jocului, acolo de unde porniti SAMP / GTA SA.
 10. Ce face mai exact modloader? instalezi un mod doar prin copierea lui intr-un folder din modloader (pui ce nume vrei la folder). orice mod instalat il dezintalezi foarte usor, doar stergi folderul cu modul. Instalarea unui mod cu ajutorul lui modloader este extrem de simpla: – creezi un folder in folderul „modloader”, folder care se gaseste in locatia jocului instalat. – pui modurile descarcate in acel folder creat. Pentru modurile ce nu-s cleo/.asi nu trebuie sa iesi din joc pentru a le instala. – modurile precum cele de strazi (de ex.) se instaleaza direct si le poti vedea fara a reintra in joc. NU UITA: orice mod instalat trebuie sa fie intr-un folder din modloader, folder facut de tine. Instalare modloader Cum se instaleaza modloader? Extragem arhiva in folderul principal al jocului. – Sau punem folderul modloader si fisierul modloader.asi in folderul jocului GTA San Andreas. (!) Ca sa functioneze acest mod este nevoie de CLEO instalat in joc, care instaleaza automat si ASI Loader. – daca aveti alte moduri CLEO instalate, aveti deja CLEO instalat in joc.
 11. BuTix

  Portofoliu Overhaul

  Salut, dai un ochi pe la mine la cerere?
 12. Presupun ca cu update-ul asta vine si promovarea?
 13. Va astept la casa 44 pentru a da rent ❤️

 14. Adaugarea sistemului de portbagaj.
 15. Interiorul HQ-urilor* Adaugarea comenzilor /me si /do
×
×
 • Create New...