Jump to content

Alex

Administrators
 • Content Count

  207
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  12
 • Points

  5,375 [ Donate ]

Alex last won the day on December 23 2019

Alex had the most liked content!

Community Reputation

107 Excellent

About Alex

 • Rank
  Old-School

Profile Music

Personal Information

 • Real name
  -
 • Gender
  Male

Gaming Information

 • Gamer name
  -

Recent Profile Visitors

892 profile views
 1. Nu inteleg de ce tot insisti, am spus tot ce puteam sa spun. Aveti rabdare. t/c.
 2. Momentan nu vor fi adaugate campionate. t/c.
 3. Pretul licentelor: Sailing License : $100.000 Fly License: $150.000 Gun License: $200.000 Model cerere: Nick: Level: Poza /stats: Licenta dorita: *Aveti nevoie de minim level 3 pentru a face o cerere.
 4. Cu ocazia sarbatorilor, Staff-ul Just2Play va organiza o serie de giveaway-uri cu masini premium, conturi premium si o casa pe Vinewood. In fiecare zi de Craciun se va organiza cate un giveaway pe server-ul de SA:MP. 24 Decembrie ora 20:00 se vor acorda: - 2 conturi premium. - 1 masina premium Hermes. 25 Decembrie ora 20:00 se vor acorda: - 2 conturi premium. - 1 masina premium Bloodring Banger. - 1 casa pe Vinewood. 26 Decembrie ora 20:00 se vor acorda: - 2 conturi premium. - 1 masina premium Bandito. 27 Decembrie ora 20:00 se vor acorda: - 2 conturi premium. - 1 masina premium Romero. Pe langa cele mentionate mai sus, toti playerii online vor primi la acea ora: $500.000, 10 Respect Points si 30 Premium Points. Va uram un Craciun Fericit si va asteptam pe server.
 5. Rapire civil este deja in wanted dar cu wanted 3, vom modifica in wanted 5, fara drept de predare. Vom adauga si "asediu" dar tot cu wanted 5, fara drept de predare. t/c.
 6. * Toate biz-urile vor fi vandute pe rand, prin licitatii organizate de @Alex si @Root . * Stim ca promovarea a tot fost amanata dar incercam sa facem server-ul cat mai bun inainte de aceasta. * Cateva masini "speciale" au fost scoase din DS, acestea vor fi inlocuite in curand cu alte modele de masini. * Spawn-ul s-a mutat. Acum coincide cu cel de pe GM-ul vechi. https://imgur.com/a/Mex8Qev * Dealership-ul va fi mutat. https://imgur.com/a/EjPsnHf * CNN-ul va fi mutat in locatia veche (cu Burrito-ul). * Au fost facute rank-urile/skin-urile/culorile pentru noile mafii si le-am gasit locatii pentru HQ-uri. In curand vor fi adaugate si vehiculele acestora (toate mafiile vor avea aceleasi vehicule). Toate factiunile vor avea HQ-urile in Los Santos momentan.
 7. In acest topic sunt afisati cei din staff-ul factiunii Lider: @BuTix Co-Lider: Testeri: Responsabili: Testerii se ocupa cu sustinerea testelor cu jucatorii acceptati pentru teste. Responsabilii se ocupa cu acordarea amenzilor prevazute in regulamentul intern
 8. In acest topic lider-ul / respectiv co-liderul vor posta anunturi legate de modificari de regulament, de antrenament etc..
 9. Nick pe server: Nick-ul celui sancționat: Suma amenzii: Motivul amenzii: Dovezi:
 10. In acest topic, liderul sau co-liderul o sa posteze aici de fiecare data cand acorda o sanctiune unui membru. Sanctiunile le poti primi in urma reclamatiilor. Sanctiunile sunt, in functie de gravitat: Avertisment verbal (AV). Faction Warn (FW). Rank Down (RD) Uninvite (Uninvite). Postările se fac după următorul model Nick pe server: Nick-ul celui sancționat: Sancțiunea acordată: Motivul sancțiunii: Dovezi:
 11. Dacă dintr-unul sau mai multe motive membrii facțiunii doresc să o părăsească , în acest topic aceştia îşi pot scrie demisia, completând următorul model: Nickname: Rank: Cate zile ai in factiune?: De ce ai hotarat sa parasesti factiunea?: Ce doreşti să se schimbe în această facţiune?: Poza de pe /f cand ii comunici liderului pe PM ca iti dai demisia: Exista ceva ce te-a deranjat cat timp ai fost aici?:
×
×
 • Create New...