Jump to content

LevoP

Members
 • Content Count

  78
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1
 • Points

  2,025 [ Donate ]

Everything posted by LevoP

 1. Să puneți gamemode-ul vechi, cred că ar fi o salvare, dar totuși să se facă update-uri care să fie ca cele de pe comunitățiile mari. Oricum nu prea cred că o să fie foarte mulți jucători, dar totuși să fie tot așa o combinație dintre RP si RPG, ca gamemodeul lui LayRenke.
 2. Pentru jucatorii de ETS 2, respectiv TruckersMP(Simulation 1-2) ce ziceti ar merge sa facem o firma? Mna nu sunt chiar asa multi jucatori de ETS(sau ATS) pe aceasta comunitate, asa ca macar 5 jucatori am avea in aceasta firma? Salut!

  1. Adelin Gabriel

   Adelin Gabriel

   salut, eu ma bag

 3. No, e el 18 euro, dar nu se merita mai ales dupa ultimul update nu mi se mai deschide ets-ul.
 4. Descrierea bugului: La Payday mi-a dat +1 RP precum că aș avea PET la level 0 - Reproducerea bugului: - - Imagini/Video (optional) ; https://imgur.com/a/X18AE0B I
 5. Hmm... Schimba te rog spawn-ul si pune-l la CNN-ul actual, stiu ca va fi greu, dar te rog, astfel ma simt pe un server fantomă.Așa că te rog pune acolo un rent bike și DMV-ul mai încolo.Știu că îți va fi greu, dar te rog eu !
 6. Ar merge scosase culoriile din chat, e prea basic chestia asta..
 7. Inteleg @Root si vad ca totusi nu esti chiar atat de nepasator.Pentru ca tu erai in totalitate fondator, si ca fondator sa coordonezi si forumul si server-ul + scriptarea lui este foarte grea.Tu ca fondator ar trebui sa te interesezi doar de mersul lucrurilor, nu si sa faci ceva.Ok mai inteleg, mai faci ceva la forum, dar nu sa te ocupi singur de o comunitate, care se poate zice ca nu este asa mica, adica in pana mea comunitatea a atins si 200 de jucatori in 2018, ceea ce era WOW.
 8. Ai intrat in forta frate nu am ce zice.Dar esti bun la mapping? Ca pe server domina destul de mult mapping-ul. Baza este de la un server pe care au inceput multe comunitati. Adica gamemode-ul este basic, dar trebuie sa faci multe update-uri ca sa nu para ca cel care a fost la inceput. Mult, mult de munca, dar ai vorbit cu Root in legatura cu acest lucru ?
 9. Gareth. acum ai zis fix, dar fix situatia Romaniei, dar altfel.Zic acest lucru deoarece nu noi i-am dat jos pe ei, ci ei singur au luat aceasta decizie din cauza halului in care era tinut server-ul din cauza update-urilor care erau din ce in ce mai rare.Pai de asta si-a deschis Cudi comunitate, ca sa vada si el cum e sa fi fondator, si nu munictor, precum era pana cand sa vina LayRenke.C-am atat am avut de spus.
 10. Deja de anul trecut se promitea ceva, de atunci a murit comunitatea, nu stiu cum sa iti zic..
 11. Mă bucur să aud aceste vești în legătură cu server-ul de minecraft. După survival vor fi minigame-uri sau vei face și skyblock, roleplay, etc ?
 12. LevoP

  Cadou - LevoP

  Mulțumesc @BuTix apreceiz <3.
 13. Poate ne strângem astăzi pe server să facem și noi măcar 10 jucători ?

 14. Oare o să fie cel mai bun film de până acum ?
 15. Mai făcut ca să mă uit la serial, oare o să îmi placa ?
 16. BMW mai ales seria 3.
 17. Nu prea mă joc eu LOL, dar totuși aș încerca și eu jocul să văd cum este.
 18. Am Am/N-am avut canal de youtube
 19. Descriere: Într-o lume în care oamenii colectează monștri de buzunar (Pokémon) pentru a face lupte, un băiat intră într-un monstru inteligent care încearcă să fie un detectiv. Genul: Mystery, Family, Comedy, Science Fiction, Action, Adventure Anul lansarii: 2019 Trailer:
 20. Descriere: În urma unui accident de mașină, tânărul Kale își pierde tatăl. Un an mai târziu, profesorul lui Kale face o referire la tatăl său, fapt ce îl determină pe tânăr să își atace profesorul alegându-se astfel cu arest la domiciliu pe tot parcursul verii. Kale, neavând altă ocupație, neputând să iasă din casă, își găsește un hobby nou, și anume cel de a-și urmări vecinii cu un binoclu de la fereastra casei. Astfel Kale își face prieteni noi - tânăra Ashley, dar cel mai important lucru este suspiciunea lui Kale pentru vecinul său Robert Turner care este presupus a fi un criminal în serie. Genul: Thriller Anul lansarii: 2007 Trailer:
×
×
 • Create New...