Jump to content

cristianpaun

Members
 • Content Count

  101
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4
 • Points

  46 [ Donate ]

cristianpaun last won the day on October 22

cristianpaun had the most liked content!

Community Reputation

35 Excellent

About cristianpaun

 • Rank
  Veteran.
 • Birthday 12/25/2000

Profile Music

Personal Information

 • Real name
  Cristian
 • Gender
  Male

Gaming Information

 • Gamer name
  PaunCriss

Recent Profile Visitors

629 profile views
 1. Neata, Fratilor,hai sa va povestesc cum a fost ziua mea ca mortor la examenul auto, Vin politistii si incep sa ne strige,1,2,3,4.. 12, pana aici totul bine si frumos,vine instructorul imi zice ca sunt martor la cel din fata mea si imi zice sa ma urc in spate,zis si facut. M am urcat eu frumos acolo in spate,urca si politaiu ne cere buletinele si ne spune sa ne punem centura. Le punem noi frumos si ne pornim la traseu,ia respectivul candidat dreapta si mergem tot in fata pana la primul sens giratoriu,mergem si mergem ..trecem de spital si ne intoarce la urmatorul sens giratoriu si urcam panta,mergem ce mergem iara si ajungem la giratoriu ca sa facem dreapta,eh.. aici ii problema,cand da candidatu sa plece ii moare motoru.. da sa porneasca iara si masina fiind in treapta 1 ii moare motoru ca nu a apasat ambreiajul,no bun.. da sa porneasca iara si nu ii pornese,incearca si politaiul sa o porneasca.. degeaba,nema nimic,si tot asa inca 2-3 minute incearca sa o porneasca.. pana la urma zice politaiul : hai jos si impingeti masina.. acum sa fim serios =)) cine a mai impins la masina de examen?=)) in spatele nostru era ditamai coada si inca o masina cu scoala de soferi,ne dam noi jos si incepem sa impingem la masina.. dansul din masina din spatele nostru de scoala se da jos si ne ajuta si el sa impingem.. impingem noi si porneste masina.. dupa asta mergem inapoi de unde este pornirea,credeati ca fratili' vostru a scapat de pagube? nu.. stati asa,am plecat cu microbuzul acasa ,mergem noi ce mergem si ne opreste politia.. vorbesc astia ce vorbesc pe acolo si plecam iara,mergem noi ce mergem si opreste soferul pe dreapta ca nu mai mergea microbozul.. se da asta jos desface capota si umbla pe acolo,porneste microbuzul si mergem mai departe undeva la 2-3 comune distanta i se opreste iara microbuzul dar de data asta cu noroc ca ne.am oprit fix in dreptul la un atelier auto,vin aia sa il ajute acolo si reusesc sa il faca,intra soferul in microbuz si spune : a sarit inelul de la turbo.. pai tuti..
 2. Descriere:Furuya nu e interesat de lucrurile vii, el are doar zombi în cap! Când pisica lui moare, se decide că va încerca să o reînvie. Între timp, dă din greşeală peste o fată care din cauza încercării ei eşuate de a se sinucide s-a transformat într-un zombi! Ce va face Furuya acum că ceea ce el iubeşte cel mai mult îi stă în faţa ochilor? Genul:Comedie, Ecchi, Horror, Romantic, Shounen, Supranatural Anul lansarii: 6 aprilie 2012 Trailer:
 3. Descriere:Futaro Uesugi e un băiat studios, dar cam sărac. Din cauza datoriilor, acesta acceptă să meargă să mediteze o domnişoară bogată. Numai că, din una se fac cinci. Cu cinci surori dificile pe cap, Futaro trebuie să facă în aşa fel încât să le motiveze să înveţe şi să reuşească să absolve pentru ca el să-şi primească banii. Dar cum să reuşească asta când domnişoarele îl cred cel mai mare fraier de pe Pământ? Genul:Comedie, Romantic, Shounen, Şcoală Anul lansarii:11 ianuarie 2019 Trailer:
 4. Descriere:Bun venit în epoca pietrei! Un anime care urmărește povestea lui Senkuu, un băiat genial pasionat de tehnologie, care își propune, într-o lume a unei epoci de piatră a viitorului, să reinventeze tot ce a descoperit omenirea în trecut. Genul:Aventură, Science-Fiction, Shounen Anul lansarii:05 iulie 2019 Trailer:
 5. Populara Sa te arunci de pe nocturna sau din avion?
 6. Descriere:Înainte de a fi executat, Regele Pirat Gold Roger a dezvăluit că a ascuns comoara One Piece undeva pe Marele Curs. Acum, o mulţime de piraţi caută această comoară legendară pentru a căpăta titlul de Rege al Piraţilor. Unul dintre ei, Monkey D. Luffy, e un băiat care a mâncat Fructul Diavolului şi a căpătat puteri de cauciuc. Acum el şi echipajul său pleacă în căutarea artefactului One Piece, luptându-se cu duşmani şi făcându-şi noi prieteni. Genul:Acţiune, Aventură, Comedie, Dramă, Shounen Anul lansarii:20 octombrie 1999 Trailer:
 7. Descriere:Tsutsui este exemplul clar de otaku perfect desprins de realitate. Batjocorit de ceilalţi, acesta s-a izolat şi a început să trăiască în mediul virtual. Fără oameni în jurul său şi fără perspective amoroase, Tsutsui pluteşte în derivă.. până în ziua în care o cunoaşte pe Iroha, a cărei atitudine îl dă peste cap. Iar fete 3D încep să pară cumva.. altfel? Genul:Romantic, Shoujo, Şcoală Anul lansarii:04 aprilie 2018 Trailer:
 8. Inca sunt. Am/N am refuzat o fata cand mi a zis ca ma place.
 9. cum era sa aibe o viata frumoasa sa..
 10. Ba da.. ca era tata ei acasa =)) Am/N am fugarit pisica
 11. Uite ca am revenit si eu, Doar ce am aterizat de pe un troleu Toata ziua munca zi de zi Si uite'ma in sfarsit aici. Am revenit sa fac rime si poezii.
 12. Mă bag ca un midLaner in umbră.
 13. De ce are Dacia degivrarea (dezaburirea) pe luneta din spate? R: Să nu-ți înghețe mâinile când o împingi.
×
×
 • Create New...