Jump to content

cristianpaun

Members
 • Content Count

  115
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6
 • Points

  3 [ Donate ]

cristianpaun last won the day on May 8

cristianpaun had the most liked content!

Community Reputation

43 Excellent

About cristianpaun

 • Rank
  Veteran.
 • Birthday 12/25/2000

Profile Music

Personal Information

 • Real name
  Cristian
 • Gender
  Male

Gaming Information

 • Gamer name
  PaunCriss

Recent Profile Visitors

1,154 profile views
 1. Neața fraților,după mult timp vin si eu cu o intamplare. Azi a trebuit sa car niste tigla veche la gunoi ca sa fac curat prin gradina(undeva prin colt era tigla asezata) si am inceput sa o incarc in remorca de la asa zisa Motosapa ori cum imi place mie sa ii spun 212cc. Am incarcat eu,am umplut remorca frumos si am plecat la groapa de gunoi sa le descarc,in deal drum frumos,am iesit de pe sosea si am inceput pe mult cunoscutu' drum spre groapa de gunoi,gropi cat vedeai cu ochii.. nu gropilele erau problema aici si cioburile. Tot mergand sa inaintez sa gasesc un loc bun sa descarc remorca incep sa ies la iveala cioburi. 1,2,3,4...20,50,10000,fratilor in momentele alea nu mai stiam cum sa ocolesc sa nu imi f*t cauciucurile,am ramas si fara injuraturi la un moment. Trec eu de cioburi si ma uit dupa un loc unde sa ma pozitionez sa descarc,merg inainte usor si ma uit dupa un loc,cat timp eu ma uitam dupa un loc in fata mea mare dâmb,in secunda 2 212cc.ul era pe o roata,cand am vazut ca mi se fac mainile in X am inceput sa trag efectiv in toate partile posibile pentru a ma stabiliza inapoi pe cele 2 si faine roti pentru a nu imi gasii moartea in groapa,la propriu.
 2. Descriere:Naruto Shippuuden este continuarea seriei originale Naruto. Povestea se învârte în jurul unui Naruto Uzumaki mai în vârstă şi mai matur, fiind într-o continuă căutare care speră să ducă la salvarea prietenului său Uchiha Sasuke din mâinile şarpelui Shinobi, Orochimaru. După doi ani şi jumătate, Naruto se întoarce în Konoha şi decide să facă totul pentru ca drumul său să fie pavat cu fapte reale. Dar când în atenţia sa apare o nouă grupare numită Akatsuki... lucrurile se complică. Genul:Acţiune, Comedie, Dramă, Shounen Anul lansarii:15 februarie 2007 Trailer:
 3. Descriere:Cu 12 ani înainte de începutul poveştii, o creatură mistică, Demonul Vulpe cu Nouă Cozi, a atacat satul Konoha, omorând mulţi shinobi. Pentru a o opri, liderul satului, al Patrulea Hokage, şi-a sacrificat viaţa şi a sigilat Vulpea în interiorul lui Naruto pe vremea când era doar un nou-născut. Din cauza acestui lucru, el a avut o copilărie crudă şi singuratică deoarece sătenii vedeau doar Vulpea când îl priveau, şi se temeau de el. Visul lui este să devină Hokage, lider al satului, pentru a câştiga încrederea şi respectul sătenilor. Genul:Acţiune, Aventură, Comedie, Shounen Anul lansarii:03 octombrie 2002 Trailer:
 4. OOO,da cine'i aici,Bun venit inapoi !
 5. Ma bag si eu da' nu promit ca o sa fiu la deschidere.
×
×
 • Create New...