Jump to content

Gareth.

Members
 • Content Count

  43
 • Joined

 • Last visited

 • Points

  2,038 [ Donate ]

Community Reputation

16 Good

2 Followers

About Gareth.

 • Rank
  New member
 • Birthday 04/16/2000

Personal Information

 • Real name
  Robert
 • Gender
  Male
 • Location
  Bistrita-Nasaud

Gaming Information

 • Gamer name
  Gareth

Recent Profile Visitors

116 profile views
 1. - Descrierea bugului:Bug la jobul ' forklift' - Reproducerea bugului:Nu poti incepe munca la acest job pentru ca iti da intruna mesajul '' please wait 180 seconds '' chiar daca au trecut aceste secunde Joburile nu au deloc instructiuni - Imagini/Video (optional);https://postimg.cc/R3JTGX0Z/715e56c8
 2. Eu aici nu vorbesc de tine . Eu vorbesc strict de ce se intampla acum si ce s a intamplat de a lungul timpului pentru ca stiu foarte bine chiar mai bine ca tine . Pentru ca am fost pe atunci in staff si am vazut cu ochii mei ce falsi au fost unii . Si niciunul de aici nu ma poate contrazice pentru ca stiu bine ce a fost si cum au ajuns unii sus , si uite si urmarile .
 3. Auzi , aceasta comunitate mai era si acum populata si functionala daca nu se strecurau acesti ''pupincuristi'' la conducere . Astia nu au facut altceva decat sa duca comunitatea in jos , nu dau nume , se simt ei . Fondatorii au avut prea mare incredere in ei si ei nu au facut altceva decat sa si bata joc . Acum eu cred ca e prea tarziu . @Manuel , @Daniel daca chiar va doriti sa mearga aceasta comunitate , alegeti cu cap pe cine puneti la conducere . Pana la urma suntem in Romania , ceea ce se intampla in viata reala se intampla si in viata virtuala . Ajung niste incompetenti la conducere si ei sunt habarnisti si nu fac altceva decat sa faca prapad . Salut ! Ce am facut eu ? Eu am avut o functie si m-am implicat cat am putut dar asta nu a vazut nimeni . Dar a aparut minunatul Layrenke , aka '' my best friend '' si a inceput sa faca el regulile peste tot . Si uite unde s a ajuns , ca de atunci serverul s a dus de rapa . Nu mi e ciuda ca am fost dat afara , ca nu am fost singurul . Mi e ciuda ca din cauza unor copii serverul s a dus . Sa ti spun ceva . Pe vremea lui Antonio , Shobby , Cudi , serverul de ce a mers ? PENTRU CA au fost oameni capabili , maturi care au stiut ce sa faca . Nu ca unii de acum care in primul rand sunt copii , habar nu au ce inseamna aia responsabilitate si se bucura doar ca au si ei niste grade .
 4. UITE ! Din acest motiv aceasta comunitate a murit ! Din simplul motiv ca '' pupincuristii '' ca tine au ajuns mereu la conducere si au distrus incet incet aceasta comunitate . Aici a fost vina fondatorilor pentru ca au avut incredere in niste incompententi si imaturi . Si din motivul acesta aceasta comunitate nu va merge niciodata . De 2 ani de zile , de cand au ajuns la conducere niste incompetenti si imaturi , comunitatea asta s a distrus . Si raspunsul fondatorilor a fost '' ei stiu cel mai bine ce au de facut '' . Uite ce au facut , da au stiut bine un lucru . SA DUCA ACEASTA COMUNITATE JOS !
 5. Din cauza unei probleme medicale nu pot sa mai particip deoarece nu am acces la Pc
 6. Accept . Astept creațiile pe PM !
 7. Vad ca nu mai raspunde nimeni Topic Closed
 8. Gareth.

  Portofoliu Stephen

  Galerie redeschisa
 9. Gareth.

  Cadou - Vall3ntin

  Topic Closed
 10. Gareth.

  Portofoliu Stephen

  Inactivitate Pentru redeschiderea portofoliului , PM ! Topic Closed
 11. Gareth.

  Portofoliu Hemilian

  Inactivitate ! Topic Closed Pentru redeschidere , PM
×
×
 • Create New...