Jump to content

BearHand

Members
 • Content Count

  42
 • Joined

 • Last visited

 • Points

  454 [ Donate ]

Community Reputation

14 Good

3 Followers

About BearHand

 • Rank
  New member
 • Birthday 02/13/1997

Personal Information

 • Real name
  Cristian
 • Gender
  Male
 • Location
  Bucharest

Gaming Information

 • Gamer name
  BearHand

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Serverul nu va fi o clina dupa celelalte servere out there. Serverul este un survival, si va ramane un survival. Bineinteles, in modul de survival vor fi adaugate mini-games precum Mobarena and so on.
 2. Salutari tuturor, Dupa cum sugereaza si titlul acestui topic, as dori sa ofer cateva clarificari in ceea ce priveste progresul ce s-a facut cu serverul de MC. In momentul de fata, serverul este foarte aproape de o varianta jucabila. Lucrez zilnic in vederea realizarii unei versiuni Open Beta. Progresul a fost incetinit de lipsa testerilor, si de timpul meu extrem de limitat. Altfel, noile deadline-uri sunt urmatoarele: Data pentru Open Beta-ul oficial va fi 16.08.2019, cand la ora 19:00 veti avea access nerestrictionat pe server. Iesirea din Open Beta nu este inca planificata, din moment ce am in plan mai multe implementari pentru care nu pot extima o durata. Din moment ce nimeni nu a dorit/putut sa mi se alature in vederea testarii integrale a ce am facut pana acum, orice BUG sau Exploit raportat va aduce un reward, in functie de impactul pe care il are asupra serverului. Pana vineri inclusiv forumul va fi finalizat, si vom avea o categorie speciala pentru BUG reporting. Multumesc! See you soon online!
 3. Aplicatiile pentru Minecraft Beta Testers sunt deschise!

 4. This will do, thanks! This can be T/C
 5. Se poate da T/C si Unpin, voi folosi creatia lui Butix cand va aparea versiunea updated a plugin-ului care permitea importarea de png-uri in minecraft worlds. Multumesc!
 6. Nick: BearHand Doresc (Avatar/Logo/Semnatura/Userbar): Avatar Imagine (Obligatorie pentru semnatura): Just2Play related - can use any of THESE Tema: Just2Play Avatar Text: N/A Dimensiuni: 64x64 (GIF!!!) Alte precizari: Va fi folosit ca server icon, as below:
 7. Este stabilit, serverul va rula integral in limba engleza.
 8. Ceea ce descrii tu este posibil, dar mult prea complicat. High effort, low reward. Mai ales din prisma faptului ca o sa avem (pentru inceput cel putin) un server de survival, nu un network intreg.
 9. Model cerere: Nick: BearHand Doresc (Avatar/Logo/Semnatura/Userbar): Banner Imagine (Obligatorie pentru semnatura): https://themepack.me/theme/minecraft/ (imaginea a 5-a din slideshow, cea cu lacul, dar poate fi folosit oricare alta imagine de pe site-ul respectiv daca designerului ii vine o idee intereasnta) Tema: Minecraft Text: mc.Just2Play.ro - The Retro-Authentic survival experience. Dimensiuni: Vreau un format 21:9, pe cat se poate sa nu depaseasca 1-1.5MB Alte precizari: Bannerul va fi primul lucru pe care orice jucator de Minecraft il va vedea pe serverul nostru de comunitate.
 10. Salutari, Dupa cum sugereaza si titlul topicului, in curand serverul de Minecraft al comunitatii noastra va putea intra in Open Beta. Acest Open Beta ma pune totusi intr-o situatie delicata, cand vine vorba de UI si textele de pe server, astfel avand doua optiuni: Lansam serverul cu un mod in limba Engleza 100%, caz in care traducerile vor fi consistente, jucatori straini se vor putea alatura pentrun un mediu online mai divers si inclusiv, si popularea serverului va fi mult mai usoara. Lansam serverul cu un mod in limba Romana 90%+, caz in care pot aparea inconsistente in traduceri (nu toate textele pot fi traduse din pacate), ne vom limita la jucatori romani, serverul va fi mai greu de populat, dar pe intelesul oricui. Nu sunt constient de nivelul limbii engleze in comunitate, si tocmai din prisma acestui fapt m-am gandit sa creez acest pool. This being said, start the vote!
 11. Prefer spatiile mai mici, dar compacte. Si utilitatea de a sta in mijlocul orasului. :)) (stau la Romana)
 12. La munte la aer curat, cu oameni decenti si fara 3 genuri de muzica pe metrul patrat. Alti oameni.
 13. Eu unul prefer filmele. Nu suport serialele fiindca sa intampla putine intr-un episod, si de cele mai multe ori esti lasat intr-un cliffhanger. Din nou, parerea mea.
 14. Alok, Bhaskar & Jetlag Music - Bella Ciao (feat. André Sarate)
×
×
 • Create New...