Jump to content
Sign in to follow this  
Overhaul

În cadrul proiectului se face, între altele, lucrări de înnisipări artificiale a plajelor și lucrări de demolare/construcție/reabilitare a structurilor costiere pentru toate loturile. Valoarea totală estimativă a proiectulu este de peste:1,67 miliarde le

Recommended Posts

Germania este o locomotivă, un lider din punct de vedere al multor tehnologii, iar pe de altă parte România este o ţară cu o creştere economică intensivă, dar vrem să ne asigurăm că aceasta este şi una durabilă, a declarat, marţi, în cadrul unui simpozion pe tema eficienţei energetice în industrie, Swantje Kortemeyer, şefa Secţiei Economice şi Comerciale din Ambasada Germaniei la Bucureşti. 

"Mediul este o temă dominantă pe agenda politică din Germania şi dacă ne uităm la tineri, vedem că mediul reprezintă principala îngrijorare a lor. Există demonstraţii la nivel global şi european... Atât Germania, cât şi România s-au angajat să reducă emisiile de dioxid de carbon şi suntem cu toţii conştienţi că vorbim despre ţinte ambiţioase şi nu va fi uşor să le atingem. Pe de o parte, vrem mai multă protecţie a climei, pe de altă parte oamenii vor să aibă locuri de muncă şi un standard de viaţă mai bun, mai multă bunăstare... Toate aceste lucruri va trebui să le armonizăm, dar asta nu merge decât dacă găsim soluţii care să protejeze clima şi care să fie şi eficiente din punct de vedere economic. Acest lucru nu se va întâmpla decât dacă vom coopera. De aceea o conferinţă precum cea de astăzi este extrem de importantă. Germania este o locomotivă, un lider din punct de vedere al multor tehnologii. Pe de altă parte, România este o ţară cu o creştere economică intensivă, dar vrem să ne asigurăm că aceasta este şi una durabilă", a afirmat Kortemeyer, potrivit agerpres.ro.
Camera de Comerţ şi Industrie Româno-Germană (AHK România) a organizat, marţi, simpozionul cu tema "Eficienţă energetică în industrie", cea de-a doua etapă a evenimentului iniţiat şi finanţat de Ministerul Federal al Economiei şi Energiei din Germania ce se adresează firmelor româneşti şi germane interesate să dezvolte afaceri bilaterale în domeniul eficienţei energetice în industrie. 

AHK România este reprezentanţa oficială a economiei germane şi, totodată, cea mai mare Cameră de comerţ bilaterală din România. Aceasta aparţine, alături de Camerele de comerţ şi industrie germane (IHK), reţelei globale a Camerelor de comerţ germane bilaterale, reunite sub umbrela Uniunii Camerelor de Comerţ şi Industrie din Germania (DIHK).

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...