Jump to content
Sign in to follow this  
Cristian

Informatii - Probleme / Server RPG / Rezolvari

Recommended Posts

Salut,

Dupa cum bine stiti, mereu am vrut sa fiu un om transparent si am incercat sa spun mereu lucrurilor pe nume, doar ca in ultima perioada lucrurile au trebuit sa stea in tacere pana gaseam o rezolvare la toate lucrurile. 

In primul rand, nu vreau sa uitati perioada lunga in care comunitatea a fost sus si chiar pot spune ca de pe aceasta comunitate au plecat jucatori experimentati care au ajuns destul de mari pe alte comunitati.

Comunitatea noastra este deschisa din 2011.. sunt 9 ani, iar de aproximativ 3-4 ani aceasta comunitate a fost tinuta doar de jucatori. Fondatorii nu au putut sa se ocupe in mare parte, dar nici nu pot spune ca nu ne-au ajutat. Tin minte foarte bine perioada in care am primit prima data Administrator, chiar au incercat sa se ocupe de mine si m-au ajutat in multe probleme, poate asta e si motivul pentru care inca sunt aici. 

Comunitatea a fost predata lui Root. El in momentul acesta este Fondatorul deplin al comunitatii fara drept de apel. Problema a fost ca si in cazul lui, viata personala a fost mai importanta(un lucru normal pentru orice om)  si nu s-a putut ocupa 100 % de server / GameMode s.a.m.d.

Intre timp a aparut Yuun, actualul Scripter, este un om care se dedica 100 % si incearca sa faca ceva pentru comunitate si sunt sigur ca o sa ajunga destul de mare in aceasta lume a SA:MP-ului. Just2Play, este un proiect foarte bun pentru el si cred ca o sa-l lanseze foarte tare.

Am vazut ca multi membrii arunca cu pietre-n Alex, dar vreau sa ma credeti ca nu este vina lui. El a fost dedicat 100 %, eu unu nu am putut sa-l ajut cat timp a fost deschis serverul ( ultima perioada, stiti la ce ma refer ) iar toata treaba a fost facuta de el. Serverul a fost deschis si in loc sa ajutati, multi faceati caterinca de cele intamplate pe server. Asta se intampla pe un server nou, puteti spune ca Just2Play este o comunitate noua in momentul de fata. Pe noi in momentul actual ne tin in viata doar amintirile 🙂 . 

In legatura cu serverul.. se deschide in scurt timp. Da, a fost o problema legata de host. A aparut o problema si nu am putut da de Manuel nici in momentul de fata. 

Pana la urma nu puteam lua noi alt host, totusi comunitatea nu este a noastra, chiar daca noi ne ocupam. Am asteptat un raspuns din partea lui... iar astazi impreuna cu Staff-ul ne-am mobilizat si am cumparat un nou host. Acum sper sa nu fie o suparare pentru el acest lucru, nici nu stiu cand o sa vada acest topic. 🙂 

P.S: In legatura cu KoKo7 care a spus ca a vrut sa ajute dar noi nu l-am lasat.. imi pare nespus de rau sa vad ca un jucator atat de vechi si-a patat imaginea cu astfel de lucruri. Oricum, cand o sa revenim, o sa-ti dau unban 🙂 . Am facut aceasta paranteza deoarece ai fost fidel atata timp si multi membrii te cred, atata timp cat noi nu am putut explica lucrurile astea. 

P.S2: Daca aveti propuneri pentru comunitate, acum este momentul sa le ziceti.

 

Cu respect, Staff-ul Just2Play

 

 

  • Like 5
  • Thanks 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Să puneți gamemode-ul vechi, cred că ar fi o salvare, dar totuși să se facă update-uri care să fie ca cele de pe comunitățiile mari.

Oricum nu prea cred că o să fie foarte mulți jucători, dar totuși să fie tot așa o combinație dintre RP si RPG, ca gamemodeul lui LayRenke.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 2/3/2020 at 7:28 PM, LevoP said:

Să puneți gamemode-ul vechi, cred că ar fi o salvare, dar totuși să se facă update-uri care să fie ca cele de pe comunitățiile mari.

Oricum nu prea cred că o să fie foarte mulți jucători, dar totuși să fie tot așa o combinație dintre RP si RPG, ca gamemodeul lui LayRenke.

Mie imi placea Noul GM care a fost acum ultima data (mai trebuia lucrat la el ca avea buguri) aveai crate uri cu skinuri pp uri masini care nu se gaseau in ds sistem cu masini premium pus la punct stage vip car rainbow job goal joburi calumea realizari ceea ce lipsea si imi era dor era sistemul cu GB/PB care era unic si sloturi nelimitate de case masini bizuri.. Licitatii direct pe server pentru case bizuri 

 

Vechiul GM era plin de buguri. Daca se redeschide serverul trebuie sa fie un GM pus la punct fara nici un bug pe el update uri sa fie facute mereu 1 saptamana la 2 saptamaini promovari la youtuberi ca sa vina playerii.. Dar cu siguranta la incepu vor fi putini playeri nu vor mai fi ca inainte 150 on la deschidere.. decat daca se faca promovari la oameni seriosi 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...