Jump to content
Sign in to follow this  
Vall3ntin

Momentul în care un autoturism Tesla este cuprins de flăcări, în trafic, surprins de camere

Recommended Posts

Jmg9NDQwJmhhc2g9M2E1ZWJhMzJjZDZkZmNhY2Nh

O mașină electrică Tesla, Model 3, a luat foc la Moscova, după ce s-a izbit de un camion de tractări parcat la marginea autostrăzii. Șoferul autoturismului Tesla a spus ulterior că nu a observat vehiculul, relatează Reuters.

Șoferul, Alexei Tretiakov, a declarat pentru site-ul REN TV că utiliza sistemul de conducere asistată Autopilot şi că ţinea mânile pe volan.

Tesla afirma anterior că Model 3 este sigur, în timp ce documentele arată că Autoritatea pentru Siguranţa Auto din Statele Unite a emis începând de anul trecut cel puţin cinci citaţii prin care a cerut informaţii legate de coliziunile în care au fost implicate vehiculele companiei.

Alexei Tretiakov a spus că circula cu o viteză de aproximativ 100 de kilometri pe oră, în limita legală, când automobilul său s-a ciocnit pe partea stângă cu un vehicul de tractare aflat în staţionare, pe care nu l-a observat.

Accidentul a fost surprins de camerele de supraveghere, iar în imagini se vede autoturismul înghițit de flăcări și de fum. Două mici explozii s-au auzit la câteva secunde distanță.

Incendiul a distrus complet mașina.

În imaginile publicate pe mai multe site-uri de știri rusești se vede cum mașina merge pe partea stângă a centurei Moscovei - MKAD - înainte să se lovească de camionul parcat lângă un gard.

Accidentul a avut loc sâmbătă seară. Proprietarul mașinii, Alexei Tretiakov, directorul unei companii de investiții, a spus că şi-a rupt piciorul în accident, iar cei doi copii ai săi au suferit numai julituri. Toţi au reuşit să iasă la timp din vehicul.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...