Jump to content
Sign in to follow this  
Vall3ntin

Superb. Cristiano Ronaldo nu l-a uitat pe Zinedine Zidane: "M-a făcut să mă simt special"

Recommended Posts

aGFzaD1kZTliNTViOGFjZDg2OWI1N2U0NWI5ZWNm

Cristiano Ronaldo a plecat de la Real Madrid la Juventus în iulie 2018, însă nu a uitat de Zinedine Zidane. Starul portughez a avut numai cuvinte de laudă la adresa antrenorului francez.

"Încrederea de care are nevoie un jucător nu depinde numai de el. Depinde de asemenea și de oamenii din jurul lui, jucători, antrenor. Trebuie să simți că ești o parte importantă din grup, iar Zidane m-a făcut să mă simt special.

Eram același jucător, dar m-a ajutat mult, îl prețuiesc mult. Eram deja un fan al lui, dar după ce mi-a devenit antrenor, am devenit un fan mai mare. Îmi place felul lui de a fi, felul în care vorbește și ghidează echipa", a spus Cristiano Ronaldo pentru DAZN.

Cristiano Ronaldo, 6 trofee sub comanda lui ZInedine Zidane la Real Madrid

Cristiano Ronaldo (34 de ani) l-a avut antrenor pe Zidane din ianuarie 2016 până în mai 2017. Atacantul portughez a dezvăluit care a fost cheia jocului său sub comanda lui Zidane.

"Zidane mereu îmi spunea: Cris, ia-o ușor, acest meci va rămâne așa, dar cel care va face diferența ești tu. Mereu a avut încredere în mine și mereu a fost foarte sincer. De aceea vor purta mereu prietenia lui în suflet. A fost un mare antrenor pentru mine", a explicat Cristiano Ronaldo.

Zidane (47 de ani) a fost numit la Real Madrid în ianuarie 2016, în locul lui Rafa Benitez și a demisionat în mai 2017. În tot acest interval, l-a pregătit și pe Cristiano Roaldo, care a câștigat 6 trofee cu "Zizou" antrenor: un titlu cu Real Madrid, o Supercupă a Spaniei și două trofee Champions League, două Supercupe ale Europei.

Zidane a revenit pe 11 martie 2019 la Real Madrid, însă Cristiano Ronaldo deja nu mai era la echipă,

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...