Jump to content
Sign in to follow this  
Vall3ntin

Elvis Presley devine super spion într-un serial de animație Netflix pentru adulți

Recommended Posts

536591l-640x400-b-03421eb0.jpg

Anunțul a marcat 42 de ani de la moartea regelui rock'n roll-ului

Un serial de animație pentru adulți va fi realizat de Netflix, anunță deadline.com, în care rolul central îi va reveni lui Elvis Presley, transformat aici într-un super agent secret în vena lui James Bond.

Serialul, intitulat Agent King, îi va avea drept co-creatori pe Priscilla Presley și John Eddie. Regele rock'n roll-ului va renuța la costumațiile extravagante de scenă pentru cele sub acoperire, fiind inclus intr-un program guvernamental de spionaj, pentru a lupta împotriva forțelor malefice ce îi amenință țara – păstrându-și, în acest timp, și „slujba de zi”, cea de a star.

„Încă de când era un puști, Elvis și-a dorit să fie un supererou care luptă cu infractorii și salvează lumea – Agent King îi oferă fix acest lucru”, a spus Priscilla Presley. „Alături de John Eddie, sunt extrem de încântată să lucrez cu Netflix și Sony Animation la acest proiect grozav și pentru că am ocazia de a le oferi oamenilor un Elvis așa cum nu au mai văzut”.

Vestea realizării serialului a marcat 42 de ani de la moartea lui Elvis, petrecută pe 16 august 1977. Din partea Sony Pictures Animation va servi drept producător și Mike Arnold, responsabil de un alt apreciat serial de animație pentru adulți – Archer.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...