Jump to content
Sign in to follow this  
Alex

Regulament Mafii

Recommended Posts

Mafiile se ocupă cu obținerea materialelor, drogurilor, banilor și cucerirea teritoriilor.

Reguli generale:
- Membrii facțiunii trebuie să respecte regulamentul general al server-ului. Încălcarea unei reguli din regulament poate fi sancționată cu FW/Uninvite, pe lângă sancțiunile prevăzute de regulamentul general.
- Limbajul vulgar/insultele se sancționează cu avertisment verbal, faction warn sau FP, în funcție de gravitate.
- Spam-ul pe chat-ul factiunii este interzis și se sancționează cu avertisment verbal, faction warn sau uninvite, în funcție de situație. (3-5 ori- AV, 6-8 ori- FW, 9+ ori - FP)
- Trebuie să respectați liderul și subliderul și să faceți ce va spune, în caz contrar riscați să fiți sancționați.
- Membrii facțiunii se pot folosi de materialele (/order) și drogurile (/getdrugs) facțiunii în afara war-urilor sau ale acțiunilor organizate de facțiune, dar doar cu acordul liderului/subliderului. În caz contrar membrul va primi FW sau chiar FP în cazuri grave.
- Abuzul de /order pentru consumarea materialelor va duce la FP și interdicția în facțiune până la schimbarea liderului (dacă acesta dorește să vă accepte).
- Comandă /tie folosită pe un jucător fără motiv se sancționează cu FW la prima abatere și FP la a doua.
- Folosirea comenzii /fvrespawn în mod abuziv se sancționează cu FW la prima abatere și FP la a doua.
- Se poate acorda un singur FW pentru neparticiparea la activitățile factiunii în 24h.
- Cei care au în Last punish ban pentru "cheats" nu pot fi acceptați în mafii.                                                                                                                                                                               - Trebuie să stați minim 14 zile in facțiune, în caz contrar veți primi FP. (Liderul poate face o excepție dacă nu crede că membrul se poate integra in facțiune)

- Vă este interzis să modificați vehiculele facțiunii în orice fel.

Deathmatch / Drive-by
- Atacarea unui jucător fără motiv se sancționează cu AV. Omorârea unui jucător fără motiv se sancționează cu FW.
- Călcarea / atacarea unui jucător cu un vehicul se sancționează cu AV. Omorârea unui jucător cu mașina se sancționează cu FW.
- Membrii mafiei nu sunt sancționați dacă omoară un alt jucător în limita turf-ului pe care se dă war în momentul respectiv.
- Atacarea unui jucător fără motiv în Safe-Zone se sancționează cu FW iar uciderea se sancționează cu FP.
- Călcarea / atacarea unui jucător cu un vehicul în Safe-Zone se sancționează cu FW iar uciderea cu vehiculul se sancționează cu FP.
- Deathmatch-ul este permis pe un jucător dacă acesta va atacă fără motiv și aveți dovadă video sau poze clare (excepție în Safe-Zone unde nu este permis).

Regulament activitate
- Membrii cu rank 1 care sunt considerați inactivi vor primi automat FP, indiferent de motivul inactivității.
- Membrii cu rank 2+ vor primi un AV la prima abatere și FP dacă inactivitatea continuă.
- Membrii care lipsesc de la war și nu sunt invoiti de către lider sunt sancționați cu FW. Se pot face maxim 5 cereri de învoire într-o luna. (Liderii trebuie să anunțe înainte de war-uri dacă decid să respingă cererea de învoire a membrului).
- Dacă un membru a făcut cerere învoire dar a intrat la war-uri cererea este anulată.

Regulament War
- Este interzis să va urcați pe clădiri inaccesibile înainte sau în timpul war-ului. Se sancționează cu warn și FW.
- Este permis să urcați pe clădiri pe care puteți ajunge de jos (fără slap de la mașină, fără vehicule, fără mega jump cu bike etc.)
- Membrii care se deconectează fără să anunțe pe /f înainte sau primesc Kick pentru AFK pe turf vor fi sancționați cu FW.
- Este interzis să atacați un teritoriu fără permisiunea liderului/subliderului. Se sancționează cu Faction warn la prima abatere, iar apoi cu FP.

Regulament skin-uri
- Membrii factiunii sunt obligați să poarte skin-urile factiunii din care fac parte. În caz contrar au 12h la dispoziție să-l schimbe sau primesc FW. La următoarele abateri vor primi direct FW. Doar fetele pot folosi skin-ul de față al factiunii.

Regulament reclamații
- Liderul poate respinge reclamațiile care nu respectă modelul sau conțin jigniri, dar jucătorul care a făcut reclamație are dreptul de a o reface. Reclamațiile care conțin jigniri vor fi sancționate cu suspend pe forum.
- Dovezile mai vechi de 72h nu sunt luate în considerare. Toate dovezile trebuie să conțină data, ora, numele jucătorului și ale server-ului fără să fie editate.
- Este interzis să faceți reclamație unui coleg de facțiune. Pentru asta contactați liderul/subliderul printr-un PM pe forum.                                                                                            -  Membrii facțiunii au 24h la dispoziție de la deschiderea unei reclamații să posteze dovezile.


Acest regulament poate fi modificat doar cu acordul managerului factiunilor.
 

  • Like 2
  • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...