Jump to content
Sign in to follow this  
Vall3ntin

CTP, comparație între Andreescu și Halep: Cu Simona am avut mereu o temere, uitându-mă la Bianca văd victoriile viitoare

Recommended Posts

PTQ0MCZoYXNoPWViMzgwMmVjZTMyYTM0M2I4Zjcx

Cristian Tudor Popescu, comentator de tenis și gazetar, a declarat, la Digi24, că Bianca Andreescu „a intrat pe teren ca un cavaler de turnir, care se înfruntă cu un alt cavaler de turnir” și că a bătut-o pe Serena Williams „pe limba ei”. Cristian Tudor Popescu a făcut și o comparație între Simona Halep și Bianca Andreescu, menționând că „Simona este o întâmplare fericită”, în timp ce „Bianca este un produs de top”. Jucătoarea canadiană de origine română a devenit, sâmbătă seară, campioană la turneul US Open, după ce a  învins-o pe Serena Williams.

„Nu putem să nu ne gândim la finala de la Wimbledon. Am avut 2 finale consecutive de Grand Slam în care pe Serena au înfruntat-o 2 românce. Greu de spus dacă ceva din Bianca poate fi numit românesc. Uitându-ne la chipul ei, la cum se mișcă. Care e deosebirea dintre cele 2 mari victorii? Simona a câștigat la Wimbledon ca la Călugăreni, cu o defensivă elastică, subțire, dar elastică și curajoasă, cu care a reușit să o destabilizeze pe tavalugul Williams.

Dincoace, Bianca a intrat de la început pe teren ca un cavaler de turnir care se înfruntă cu alt cavaler de turnir. Din atitudine, privire, gestică, s-a așezat de la început pe același nivel cu Serena. Spre deosebire de Simona, care a intrat pe teren mental cu șansa a doua și posibilitatea de a produce marea surpriză, ceea ce s-a și întâmplat, Andreescu i-a transmis de la început Serenei: ne batem parte în parte. I-a comunicat: ai lance, am și eu, ai spadă, am și eu. Pot arunca scutul și să ne batem la liber, pot să fac ce vrei tu, n-o să ma retrag. As Serena, răspunde cu as și Bianca. Retur devastator Serena, retur decisiv Bianca. Atacă Serena, imediat Bianca răspunde cu atac. Acesta a fost meciul în oglindă, o bătălie frontală între cele 2, pe care a câștigat-o Bianca. Deci se poate spune că Bianca a bătut-o pe Serena pe limba ei”, spune Cristian Tudor Popescu.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...