Jump to content

Welcome to JusT2Play Romania
Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. If you already have an account, login here - otherwise create an account for free today!

Daniel

Daniel

Member Since 06 Feb 2011
OFFLINE Last Active Dec 08 2018 12:06 AM
*****

In Topic: Petitie Inlaturare Admin Ult1919.

17 February 2018 - 12:21 AM

Ult cand s-a retras din activitate,a facut-o din cauza unor motive personale (mutare in strainatate, munca s.a.m.d).

 

In momentul retragerii din functia de Admin si primand membru de onoare pentru realizariile deosebite, i-am facut o primisiune si anume:

Ca atunci cand va reveni pe server si va avea o activitate buna, va avea admin inapoi. (Aceasta promisiune o mai au si altii, printre care: Karim, Papairas, Shobby, Fisk, maryus92, Koko si Razvan.)

 

Cand veti face si voi ceea ce au facut persoanele mentionate mai sus, va promit ca veti avea admin pe viata pe j2p. Atat timp cat va comportanti cum s-au comportat ei si nu parasiti j2p din motive aiurea.

 

 

:topicj2p:


In Topic: Probleme Forum+Server

12 July 2017 - 02:04 AM

Imi pare foarte rau, parea un om foarte credibil.

 

Sper ca aceste probleme sa nu mai apara pe parcurs.. o sa verificam la sange urmatorii oameni care doresc sa-si afilieze un server la noi in comunitate.

 

Vreau sa-mi cer scuze fata de voi. 

Nu ai de ce sa iti ceri scuze! Tu ai vrut binele comunitatii, astfel de ocazii nu apare in fiecare zi! Dar de acum inainte am invatat ca nu trebuie sa fim naivi :)


In Topic: Lista GameMasters

16 May 2017 - 03:12 PM

Ce vremuri.. nu existau grupuri-grupuri...ci toti eram ca o familie.


In Topic: Sugestie Forum

28 March 2017 - 10:27 PM

Kaya ideea nu este rea, numai ca problema este urmatoarea: Nu vine nimeni sa ne ceara acest tip de parteneriat, iar noi sa incepem sa cautam firme sau site-uri (NECONCURENTE) pe care sa le ''abordam'' cu aceasta oferta incalca principiile noastre, in plus de asta ar fi timp pierdut... nu vor accepta!

 

Te rog daca vrei sa discutam mai multe despre idee, scrie-mi pe Whatsapp sau PM :)

 

P.S JusT2Play nu este o afacere! ;)

 

:topicj2p:


In Topic: Sugestie Forum

28 March 2017 - 05:47 PM

Salut tuturor,

 

Aceasta propunere nu poate fi implementa pe aceasta comunitate deoarece:

  1. Nu cred ca exista interes din partea site-urilor de tipul specificat de tine(reparatii pc, vanzari electronice si electrocasnice, telefoane mobile, haine s.a.m.d) care sa plateasca o suma de bani (10-15e/luna) sa primeasca o promovare pe un forum atat de ''mic'' ca j2p. (ma refer la vizite unice sub 2500/zi. Noi avem o medie de 1170/zi)
  2. Cred ca aceasta idee nu a mai fost implementata pe niciun Forum de Gaming tot din acest motiv, deoarece nu exista interes. Daca ar fi fost asa, am fi primit in acesti 6 ani minim 1-3 intrebari  pentru o colaborare de la una sau mai multe firme de genul specificat mai sus. Din pacate nu am primit nicio intrebare de gen...
  3. Singurii care ar putea avea interes sa plateasca o promovare intr-o comunitate de Gaming ar fi cu siguranta alte comunitati de gaming, dar lucrul acesta nu l-am putea face niciodata. (Am fi prosti daca am oferi promovari altor comunitati concurente - chiar si contra cost - )

eXTReMe Tracker