Jump to content

Welcome to JusT2Play Romania
Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. If you already have an account, login here - otherwise create an account for free today!

Daniel

Daniel

Member Since 06 Feb 2011
OFFLINE Last Active Dec 08 2018 12:06 AM
*****

#1110416 Petitie Inlaturare Admin Ult1919.

Posted by Daniel on 17 February 2018 - 12:21 AM

Ult cand s-a retras din activitate,a facut-o din cauza unor motive personale (mutare in strainatate, munca s.a.m.d).

 

In momentul retragerii din functia de Admin si primand membru de onoare pentru realizariile deosebite, i-am facut o primisiune si anume:

Ca atunci cand va reveni pe server si va avea o activitate buna, va avea admin inapoi. (Aceasta promisiune o mai au si altii, printre care: Karim, Papairas, Shobby, Fisk, maryus92, Koko si Razvan.)

 

Cand veti face si voi ceea ce au facut persoanele mentionate mai sus, va promit ca veti avea admin pe viata pe j2p. Atat timp cat va comportanti cum s-au comportat ei si nu parasiti j2p din motive aiurea.

 

 

:topicj2p:
#1070230 Probleme Forum+Server

Posted by Daniel on 12 July 2017 - 02:04 AM

Imi pare foarte rau, parea un om foarte credibil.

 

Sper ca aceste probleme sa nu mai apara pe parcurs.. o sa verificam la sange urmatorii oameni care doresc sa-si afilieze un server la noi in comunitate.

 

Vreau sa-mi cer scuze fata de voi. 

Nu ai de ce sa iti ceri scuze! Tu ai vrut binele comunitatii, astfel de ocazii nu apare in fiecare zi! Dar de acum inainte am invatat ca nu trebuie sa fim naivi :)
#1070225 Probleme Forum+Server

Posted by Daniel on 12 July 2017 - 01:56 AM

Stimati jucatori,

 

 

Dupa cum multi dintre voi ati observat deja cele intampinate astazi, initial crezand ca avem de-a face cu un SQL Injection pe serverul de RPG si mai apoi cand forumul ne-a fost "spart" , crezand chiar ca avem de-a face cu un Hacker profesionist ce este "pus" pe noi! 

 

Dar dragi membrii, situatia a fost cu totul si cu totul altfel, dupa cum urmeaza:

 

 

    Zilele trecute Cristian a fost "abordat" de catre un membru cu numele Highline cu intentia de a deschide un server de metin2 in comunitate. Ca sa para credibil acesta a adus dovezi de plata a hostului pe 3 luni, a dat dovada de maturitate si seriozitate, indeplinit cu grije si atentie toate cerintele de pe forum.

 

Acest membru josnic a reusit ulterior de a castigat increderea lui Manuel, el acordand-ui un FTP limitat unde acesta sa poata deschida serverul de metin, mai exact sa faca site-ul serverului.

 

In schimb acest Highline a avut un plan "diabolic", acela de a ne face rau, nicidecum de a deschide un server de metin.

Cu acces la FTP a reusit foarte usor prin shell sa acceseze si celalante directoare ale FTP-ului, cum ar fi UCP-ul serverului de SAMP. Odata ajuns in directorul UCP-ului a pus mana pe baza de data a serverului. Cu baza de data a serverului, a avut acces direct la server-ul de RPG, simuland un SQL Injection si "jucandu-ne" cu tot felul de chestii, facandu-ne sa cautam unde nu trebuie (cine stie ce inseamna SQL Injection si cum se poate abuza de el pentru a ataca un server stie despre ce vorbesc)

 

Dupa ce am marit seruritatea GM-ului, adaugand mai multe restrictii si conditii stricte anti sql injection (lucru care nu era neaparat necesar, intrucat serverul nostru pe acest plan este foarte bine securizat) si schimband anumite comenzi ale adminilor, acest Highline nu prea mai avea ce sa ne faca, inafara de a da anunturi globale. (lucru ce a fost remediat ulterior). Fiind nervos ca nu mai poate sa mai dea ban la jucatori, sa mai schimbe numele serverului,  sa mai dea remove adminiilor de pe server si alte chestii injositoare, mai pe scurt "nu a mai putut sa se joace cu noi" a actionat ca un las stergand baza de data a serveruli de samp cat si directoarele forumul (Lucru fatal pentru el intrucat si-a lasat aprenta in log, afland imediat despre ce este vorba)

 

 

Rezolvare problema:

La serverul de RPG vom da in aceasta seara(12.07.2017, ora 20:30) rollback cu ultimul backup pus la dispozitie de 0ping(backup din 11.07.2017, ora 06:00), iar la forum am reusit tot cu ajutorul firmei de gazduire (ClausWeb SRL) de a da rollback in data 11.07.2017 cu ultimului backup efectuat din data de 08.07.2017.

 
 

 

Deci asta este tot ceea ce s-a intamplat!

Aceste lucruri nu ne vor face mai slabi, ci din contra mult mai puternici!

De acum inainte stim cum, cui si cata incredere sa mai oferim :)

 

Sper sa ne intelegeti si sa ne scuzati pentru cele intamplate si va promitem ca astfel de chestii nu se vor mai intampla!!

 

Tin sa multumesc pentru stransa colaborare, consultare si implicare deosebita in rezolvarea problemei firmelor de gazduire (WebHost - ClausWeb SRL / GameMost - 0Ping SRL) , Staff-ului: LayRenke, Antonio, Shobby, Arthur, Cristian cat si celorlanti membrii si nu in ultimul rand, multumiri tuturor jucatorilor pentru rabdare si intelegere!!

 

Cu deosebita stima,

 

in numele intregului Staff, Daniel

 

P.S va rog iertati greselile de ortografie, acest topic a fost scris la o ora foarte tarzie si intr-un timp foarte scurt.
#1036651 Sugestie Forum

Posted by Daniel on 28 March 2017 - 05:47 PM

Salut tuturor,

 

Aceasta propunere nu poate fi implementa pe aceasta comunitate deoarece:

 1. Nu cred ca exista interes din partea site-urilor de tipul specificat de tine(reparatii pc, vanzari electronice si electrocasnice, telefoane mobile, haine s.a.m.d) care sa plateasca o suma de bani (10-15e/luna) sa primeasca o promovare pe un forum atat de ''mic'' ca j2p. (ma refer la vizite unice sub 2500/zi. Noi avem o medie de 1170/zi)
 2. Cred ca aceasta idee nu a mai fost implementata pe niciun Forum de Gaming tot din acest motiv, deoarece nu exista interes. Daca ar fi fost asa, am fi primit in acesti 6 ani minim 1-3 intrebari  pentru o colaborare de la una sau mai multe firme de genul specificat mai sus. Din pacate nu am primit nicio intrebare de gen...
 3. Singurii care ar putea avea interes sa plateasca o promovare intr-o comunitate de Gaming ar fi cu siguranta alte comunitati de gaming, dar lucrul acesta nu l-am putea face niciodata. (Am fi prosti daca am oferi promovari altor comunitati concurente - chiar si contra cost - )#1031686 O Discutie Aprinsa Despre Wipe

Posted by Daniel on 15 March 2017 - 11:45 PM

Abea astept vide-ul urmator.

Esti bun Edy! Felicitari!! =d>  =d>
#1030899 [Poll] Pro Wipe / Contra Wipe

Posted by Daniel on 13 March 2017 - 09:33 PM

Atata timp cat anumiti jucatori vor abuza in continuare de buguri si vor folosi diferite hack-uri nu vom face nimic nici cu 1000 de WIPE-uri si nici chiar Update-uri nu mai ajuta.. 

 

Eu unul sunt profund dezamagit de comportamentul unora dintre voi, aici ma refer la abuzul la bursa, abuzul la joburile constructor si cargo ship..s.a.m.d

 

Daca voi vreti dam si WIPE, dar asta nu va schimba cu nimic acest cerc in care ne rotim de mai bine de 4 ani... 

 

Decizia va va apartine in totalitate, decizia va fi luata pe baza voturilor..
#1010975 Mentalitatea Playerilor Care Vor Wipe Vs Mentalitatea Playerilor Care Nu Vor...

Posted by Daniel on 30 January 2017 - 09:33 PM

WIPE TOTAL nu va mai fi niciodata pe rpg.j2p.ro

In cel mai ''rau'' caz, vom deschide rpg2.j2p.ro, dar sa nu va asteptati la WIPE!
#991062 150 / 150 ! Tot Asa ! :>

Posted by Daniel on 24 December 2016 - 10:15 PM

Super!! Asta este cel mai frumos cadou de craciun pe care mi-l puteati oferi. Mersi tuturor!!

 

P.S zilele ce urmeaza voi face poze cu update-ul si am sa anunt si data implementarii!!

 

Sarbatori fericite!!
#958187 Disechideti Ochii !

Posted by Daniel on 02 September 2016 - 01:47 PM

Mistery la fel ca si ceilanti care l-ati acuzat pe Phila, l-ati acuzat fara dovezi, ati adus numai acuzatii nefondate si lipsite de bun simt si respect, prin care riscati sa fiti tot voi sanctionati pentru denigrare, calomnie si discreditare a unui Administrator!!

 

Cum ti-am raspuns si in Statusul de pe forum, povestea cu DJRoby este urmatoarea si a inceput in anul 2011:

 • DJRoby a jucat pana sa primeasca admin mai bine de 1 an ca si jucator normal, nu a comentat niciodata deciziile noastre, ba mai mult le-a sustinut, s-a implicat si a dat dovada de seriozitate si profesionalism, lucru care a dus la alegerea lui ca si Admin.
 • De la Admin 1 pana la Admin 1339 (aferent gradului de Manager, fost Commander) grad ce l-a detinut, a mai fost un drum lung: inca 6-8 luni. In tot acest timp DJRoby a venit cu foarte multe ideei inovative, a instituit diferite proiecte, printre care proiectul COBRAS, factiune creeata de el!!
 • DJRoby cand s-a lasat de server nu s-a lasat sa plece pe alta comunitate cum fac altii, ci s-a lasat din probleme personale si din cauza ca nu se mai putea ocupa suficient de server si de indatorariile ca si admin.
 • Datoria istoriei care a scris-o pe server, loialitatii si implicarii i-am spus ca indiferent cand va vrea sa revina si indiferent cine va fi la conducerea serverului (la fel cum am promis si lui: Ult, Karim, Papairas, Koko, Maryus92, Georgiana, Ady1992(aka uk. Daemon) va avea un loc rezervat in STAFF!
 • Desi a revenit de mai bine de 3 luni de zile, nu a primit gradul deoarece inca nu a fost atat de activ si pergatit, dar acum ca este activ si este pregatit gradului, am decis sa il repunem in functia de Admin. Propunerea mea a fost sa revina ca Supervizor, dar Phila a considerat ca este mai bine sa revina ca Admin 4 (Moderator) tocmai din cauza reactiilor rautacioase ale voastre. Numai ca Info: DJRoby a facut in luna iulie a acestui an 5 ani de la inregistrare, timp in care a fost loial numai comunitatii noastre!!

 

Va rog fiti si voi cum au fost membrii de onoare ai acestei comunitati si dupa aveti dreptul sa comentati deciziile noastre.

 

 

 

:topicj2p:
#957177 Ban Aiurea Andrey. ?

Posted by Daniel on 30 August 2016 - 11:22 AM

Tu ai primit ban + BL pe viata pentru calomnie,defaimare si clevetire a Fondatorilor si a comunitatii JusT2Play!!

 

Nu am platit pe nimeni sa distruga niciun server!! In plus de asta GM-ul lor e avea o bresa grava in securitate pe care eu o stiam si pe care o putea afla oricine cu cunostinte in domeniu.

Eu daca era sa le dau ban, nu eram prost sa platesc pe nimeni, le puteam da singur ban, puteam sa abuzez de acea bresa si sa le fac ''viata grea'' dar nu am facut-o, intrucat nu ma voi cobora niciodata la un asemenea nivel, cu atat mai putin sa platesc Hackeri!!!

 

P.S

La poza cu arthur si cristian, de ce nu v-a trimis madalin tot chatul sa puteti vedea contextul in care am spus ceea ce am spus ??
#955771 Mentenanta Server Rpg.j2P.ro

Posted by Daniel on 25 August 2016 - 11:57 AM

Stimati jucatori,

 

Vineri, 26.08.2016, intre orele 23:00 - 00:30 serverul de RPG va fi offline pentru lucrari de mentenanta si optimizare DB.

 

P.S Toate vehiculele jucatorilor cu o inactivitate neanutata mai mare de 14 zile vor fi sterse de pe server.

 

Va multumim anticipat pentru intelegere.

 

Cu stima,

Staff-ul RPG
#947140 Modificare Regulament

Posted by Daniel on 24 July 2016 - 02:29 AM

 

Mi se pare o decizie buna cu aceasta modificare.

 

Cine este membru cu adevarat fidel si trage cu J2P se va vedea acum. 

 

Asa este.. Aceasta regula este adaugata si din dorinta de a afla cine este cu adevarat membru fidel comunitatii si cine nu... Asa vom sti cu usurinta in cine sa avem incredere sau cand va fi vorba de ales Staff... etc
#947138 Modificare Regulament

Posted by Daniel on 24 July 2016 - 02:08 AM

Acest regulament este aplicat doar pentru SA:MP sau de exemplu daca intrii pe alte comunitati de pe net, iti faci cont etc. ?

General, nu numai servere... 

 

Daca s-ar scoate si regula cu manelel, ar fii o comunitate perfecta.

Niciodata! Nu este interzis sa asculti manele,nu ma intereseaza ce asculti acasa sau pe strada,  dar pe aceasta comunitate este interzis sa se posteze link-uri ce duc catre acest zgomot.

 

  :contra: Eu unul nu sunt de acord,nu mi se pare corect  ca playeri sa joace si pe alte servere pentru ca asa vom pierde multi playeri ,deoarece daca ei joaca pe 2-3 servere pot ramane acolo si sa nu se mai intoarca si ramanem din ce in de mai putini si o sa ajungem Doamne fereste la 40/150 seara.In loc sa puneam playeri sa faca reclama cu Comunitatea Noastra,noi ii trimitem de buna voie la alti ,eu zic sa ne apucam toti de o camapanie de reclama a comunitati sa mai crestem si noi la 200-30 playeri nu sa ne trimitem playeri pe alte servere,sper ca Danutz si Alynutz sa tina cont de aceasta parere si sa ia masuri  in favoarea noastra nu in favoarea celorlalti.

Te inteleg..dar oricum 80% din jucatorii nostri joaca si pe alte servere, cine este loial si ramane numai cu serverul nostru va avea de castigat (sansa la o functie..s.a.m.d) cine nu, nu va fi altceva decat un player sau un jucator obijnuit.

 

In continuare tot nu sunt de acord ca playeri sa aiba libertatea sa joace pe alte servere deoarece asa zic toti " da intram pe alte server aducem playeri da nu plecam" sau "intram dpar sa ne inspiram" astea sunt doar asa de ochii lumii, o sa va dati seama de aceasta greseala poate prea tarziu si atunci nu o sa mai avem ce face.Eu stiu o vorba: "Ori esti cu noi ,ori esti impotriva noastra".Una este sa faca staff-ul sau doi trei playeri pusi speciali si verificati sa faca reclama si sa aduca playeri si una este sa lasam toata turma sa emigreze,va asigur eu ca jumate din cei care au postat aici deja joaca pe alte servere in forta si mai stau 2-3 afk la noi si poate dupa update daca se va da wipe ,poate nici nu-i mai vedem.Pacat sa pierdem tot ce s-a creat aici in 4 ani asa intr-o clipa  ,exact asa cum ai pocni din degete .Daca nu jucam aici de acum 4 ani poate nici nu comentan ,dar in calitate de veteran nu imi convine deloc sa vad cum se duce totul asa  ca un vis frumos transformat in cosmar ,ba mai mult sunt chiar revoltat,si nu pot sta cu mainile in san si sa privesc cum se stinge o STEA si anume Just2Play.

 

 P.S: Rog din suflet Fondatori acestei comunitati sa revina asupra  aceste decizi si sa se gandeasca de doua ori inainte de a lua astfel de decizi asa importante pentru comunitatea noastra .Va rog  nu faceti aceasta greseala ca pe urma degeaba o sa revenim asupra deciziei,eu zic sa va ganditi bine pana nu este prea tarziu.

Dusmani nostri nici nu stiti voi de cand asteapta asta ....Acum playeri vor fi mult mai usor de manipulat.O sa ii atraga cu  texte de gen:" Va dam bunuri"  Lasa-ti Just2Play e batran e plictiseala acolo" ,"Hai la noi sa vezi cum e intra putin lasa Just2play","Cautam admini" etc.

 

ROG cine este de aceiasi parere cu mine sa fie solidar!!

Ne-am gandit nu de 2 ori, ci de 4-5 ori inainte sa luam aceasta decizie si am ajuns la concluzia ca aceasta modificare de regulament este necesara, intrucat noi prin faptul ca dam ban jucatorilor ce joaca si pe alte servere, ii facem/obligam sa ramana pe acele servere/comunitati. Asa ca atat timp cat joaca si pe alte servere si nu fac reclama la noi pe server si/sau jucatorilor comunitatii noastre acelor servere nu vom avea treaba cu ei...

 

Intr-un final tot acasa se vor intoarce, vor vedea cu ochii lor ca niciunde nu vor fi tratati cum sunt tratati la noi...peste tot pe unde vor merge, vor da numai de afaceri, nu de comunitati!  

95% din comunitatiile de gaming din romania sunt AFACERI, nu comunitati...

 

Singura modificare ce va fi adaugata este aceea: STAFF-UL J2P ESTE ESTE ABATUT DE LA ACEASTA REGULA, ORICE MEMBRU AL STAFF-ULUI NOSTRU DACA VA JUCA PE ALT SERVER INAFARA DE J2P VA PRIMI BAN PENTRU TRADARE. REGULA ESTE VALABILA SI LA STAFF-UL DE PE FORUM!
#946905 Modificare Regulament

Posted by Daniel on 23 July 2016 - 08:11 PM

Stimati jucatori,

 

 

Intrucat in ultimul timp am auzit multe vorbe cum ca ca suntem singura comunitate care banam jucatorii ce joaca si pe alte servere, ca suntem niste comunisti si dictatori, am hotarat urmatoarele:

 

 

 

Remodificarea regulamentul pentru TRADARE cu aplicare imediata:

 

 • De azi inainte nu se mai considera TRADARE daca jucati si pe alte servere cu conditia sa nu chemati jucatorii ce joaca la noi pe serverele pe care mai jucati si sa nu faceti reclama la acele servere!
 • Daca primim vreo dovada ca chemati jucatori de la noi sau faceti reclama la acele servere/comunitati, indiferent ca reclama/propunerea este inafara comunitatii: pe skype, whatsapp, viber, facebook etc se va considerata TRADARE si veti fi sanctionati cu BAN PERMANENT!
 • STAFF-UL J2P: ADMINII SERVERULUI DE RPG, LIDERII FACTIUNILOR SAU MEMBRII STAFF-ULUI FORUMULUI NU AU DREPTUL DE A JUCA PE ALTE SERVERE INAFARA DE SERVERELE COMUNITATII, CU ATAT MAI PUTIN SA FIE SI MEMBRII ALTOR COMUNITATI CONCURENTE

 

P.S

Noi nu suntem comunisti, dictatori sau nazisti!
#946898 Propunere Campionat - League Of Legends

Posted by Daniel on 23 July 2016 - 07:06 PM

PRO! Pot oferi si eu 10e paypal pentru acest castigator.


eXTReMe Tracker