Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Last week
 2. Earlier
 3. Pazko

  Cerere Userbar

  Imaginea are o rezolutie foarte proasta.. alege alta.
 4. Rambo

  Cerere Userbar

  Link de la ultima cerere facuta:
 5. Rambo

  Cerere Userbar

  Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo): Userbar Imagine: https://imgur.com/a/TBW4uAi Tema (obligatorie): Wiz Khalifa Text (optional): Rambo in partea stanga sus, si as vrea sa stearga careva scrisul acela din coltul drept sus Link de la ultima cerere facuta: Alte precizari: Las frau imaginatiei fiecarui artist de aici in colo
 6. Foarte bine gandit!
 7. Nick : Victor Level : 23 Propunere: O mica ajustare la sistemul de QUEST zilnic care se reseteaza in fiecare zi. Detalii propunere [ss/video/explicatie]: As dori sa incep cu punctele slabe pe care le-as dori modificate! Ca hitman ai la quest rezolvarea Contractelor, totul ok pana aici, dar cand numarul sare de 7/8 contracte + este o problema deorece nu sunt atatea contracte, ar trebui pusa o limita pana in 4. Tot ca hitman ai questuri ''sa plasezi contracte'' ceea ce este imposibil deoarece noi doar le rezolvam nu le plasam, trebuie modificat sa nu mai apara membrilor din factiunea hitman agency. Mai apare la Quest sa faci 11/12 chiar si 15 ture de wood cutter, ceea ce mi se pare foarte mult la un job care se afla tocmai in san fierro si cp-ul de colectare este tocmai in los santos. Sa fie diminuat la maxim 3 TURE. La fel si jobul ''dealer de arme'', niste cifre exorbitante, cate 10/11 turi. Sa fie diminuat la maxim 5 TURE. O sa las mai jos toate questurile pe care le vad eu ca fiind ideale : Aresteaza 1/2 civili cu wanted Finalizeaza 2/3/4 contracte ca hitman agency. Vinde 2/3 saci cu faina - JOB FARMER 1/2/3/.../7/8/9/10 TURE la GLOVO - e un job accesibil. Prinde 4/5 pesti - job fish Vinde o arma unui player. Du-te intr-un club si bea o cafea. Du-te intr-un club si consuma alcool. Plaseaza 2/3 contracte pe diferiti playeri. Posteaza un anunt folosind comanda [/ad] Repara masina in PNS 1/2/3 ori. Drogheaza-te. 2/3 ture pt Wood cutter 3/4 ture pt Dealer weapon Mananca dintr-un fastfood 2/3/4 ori Trimite /sms unui player de pe server 1/2/3 Cumpara o arma dintr-un GunShop Cumpara un dildo/buchet cu flori dintr-un sex shop. Viziteaza sectia de politie Viziteaza Muntele chiliad Viziteaza Aeroportul LS / LV / SF Viziteaza HQ x/y/z S.A.M.D..... exemplele pot continua. Urmatoarea propunere avand tot la fel legatura cu questurile, este adaugarea mai multor questuri nu a numai doua deoarece se termina destul de repede si te plictisesti, dar nici sa stai la un quest 2 ore cum ar fi wood cutter si sa te enervezi ca ti se rastoarna masina la ultima tura ramasa Sa fie adaugate un numar de 5 questuri sau 6 pe langa cel de la [/STARTMISSION] Iar aici premiile nu vor creste , sa primesti o suma intre [40/60k] pentru quest si cate un RP la indeplinirea a 2questuri din cele 6, ajungand la suma de 120/180k si RP din aceste questuri. Cum ar schimba aceasta propunere serverul: Activitatea playerilor ar creste si nu ne-am mai plictisi pe server! Alte precizari: Sper sa fie adaugata, astept pareri!
 8. Rambo

  Propunere Hitman

  Nick : Rambo Level : 23 Propunere: In primul rand, vreau sa reamintesc un lucru de mai de mult in care un admin plasa in fiecare zi contracte pe tot serverul. Propun sa se faca acelasi lucru si acum deoarece, noi hitmanii nu prea avem activitate. Detalii propunere [ss/video/explicatie]:- Cum ar schimba aceasta propunere serverul:Ar creste activitatea factiunii Alte precizari:-
 9. O sa verific sistemul, desi cand l-am testat nu a intervenit problema asta. Revin cu edit.
 10. Nick: NiNo Level: 28 Bug-ul gasit: Crateurile pe care le castigi din questul de la easter egg's. Au disparut dupa ceva timp, nu le-am deschis pe loc cand am terminat questul, se poate verifica. Dovezi[ss/video]: - Alte precizari: Sa se rezolve bugul si sa fiu despagubit.
 11. Nick: Victor Level: 23 Bug-ul gasit: Crateurile pe care le castigi din questul de la easter egg's. Au disparut dupa ceva timp, nu le-am deschis pe loc cand am terminat questul, se poate verifica. Dovezi[ss/video]: nu e necesar Alte precizari: Sa se rezolve bugul si sa fiu despagubit.
 12. Mai jos puteti vedea "Marile averi" ale STAFF-ului, obtinute prin ABUZ... @AleKs., @AlecsuTz, @UzZy_Gz. Nu inteleg ce va deranjaza faptul ca staff-ul detine bunuri pe server, cum ar fi case, bizuri, masini, etc. Din moment ce avem sistem de licitatii, am hotarat ca unele case sa fie scoase la vanzare, setandu-le un pret, iar celelalte sa se organizeze licitatii pentru ele. Din moment ce o casa este detinuta de "The State", aceasta nu poate fi cumparata de un jucator, nici daca aceasta este detinuta de catre un admin. Cele detinute de admini sau detinute de stat pot fi oricand scoase la licitatie. Pana in momentul de fata staff-ul nu a avut parte de: "salariu", "bonus pentru reporturi", etc. Ce sa zic eu, multumesc pentru sustinere, pentru feedback-ul care l-ati trimis staff-ului.
 13. Nick: Victor Level: 23 Bug-ul gasit: Bug payday (nu am primit RP...) Dovezi[ss/video]: Alte precizari: Sa se rezolve si sa primesc Respect Points'ul.
 14. Nick : NiNo Level : 28 Propunere: Eliminarea unor factiuni deschise si redeschiderea altora. Redeschidere taxi : nr locui 4/5/6 Inchidere Hitman - o factiune inutila la momentul actual Inchidere News Reporters - o factiune inutila la momentul actual Mafii Grove ST / EBB : nr locuri 5/6 LSPD : nr locuri 5/6 Detalii propunere [ss/video/explicatie]: Cum ar schimba aceasta propunere serverul: Activitatea zic eu. Alte precizari: -
 15. Superb, minunat, o treaba bine realizata!
 16. NiNo

  UPDATE - 18.04.2021

  Super tare, felicitări!
 17. A fost adăugat Easter Quest cu ocazia sărbătorilor pascale. Acesta constă în găsirea celor 100 de ouă ascunse în orașul Las Venturas. Pentru fiecare ou găsit veți primi o sumă random de bani, iar la sfârșitul questului, premiul special care constă în: $300.000, 10 Respect Points, 10 Premium Points, 100 J2P Points si 2 Common Crates. Harta questului se poate activa în joc, tastând comanda [/questmap]. A fost adăugat sistemul "Trunk". Cu comanda [/trunk] puteți vizualiza conținutul portbagajului, puteți depozita/retrage bani, materiale, droguri și arme(3 sloturi disponibile). De asemenea polițiștii pot verifica conținutul portbagajului, iar dacă aceștia constată că în portbagaj se află lucruri ilegale, aceștia le vor putea confisca. Comanda [/ram] este disponibila si pentru factiunea Hitman Agency. La sistemul de vehicule a fost adaugată opțiunea "Days" care afișază vechimea vehiculului. Inițial toate mașinile vor avea numărul de zile implicit(0). Vechimea mașinii poate fi vizualizată tastând comanda [/v] -> Masina dorita -> Vehicle Info.
 18. Baiatul are dreptate fratilor, dupa ce ca eram o mana de oameni pe server, mai aveati si figuri dinalea in cap de zici ca eram 5,6 sute pe server si nu va pasa daca pleaca playerii, toti suntem egali, si fiecare admin helper trebuie sa munceasca pentru ca sa aibe, Helper / Admin devii din placere, asta nu inseamna ca esti mai superior decat un player normal.. si eu am fost si Helper si Admin in perioada 2015/2016 daca vedeti ca nu merge treaba schimbati-va faceti frate reclama ca noi care suntem playeri vechi jucam din 2011/2012/2013 numai putem frate sa jucam cum jucam atunci, avem familii, neveste, avem alte interese mai importante, banii, care trebuie facuti sa supravietuiesti, mai iti vine un copil, mai una alta, mai intram si noi asa de drag sa ne bucuram de vremurile precedente.. dar noi numai putem sa facem activitate cum faceam odata, mai suntem cativa care ne pasa de server si am intrat sa mai jucatm umpic, alti veterani nici nu ii intereseaza J2P pentru ca nu mai au timp de asa ceva, singurii care pot fii activi pe server sunt copii de 8-15, 17 ani care sunt inca la scoala si se plictisesc , inca le place sampul , si noua ne place, dar vi-am spus, avem viata personala, trebuie sa muncim frate, lucrez 8 ore vin frant de la lucru fac dus mananc ceva si ma arunc in pat, nu imi mai arde de samp sa imi pierd timpul cand pot sa ma odihnesc,, trebuie chiria platita, mai ai o masina cere benzina asigurare in fiecare luna, mancare iti trebuie si tie o haina un adidas. .. sampul daca ar fi il pui la final mai intri sambata duminica, deci voi nu trebuie sa aveti asteptari din partea noastra playerilor vechi, voi trebuie sa va faceti RECLAMA, SA INVESTITI MULTI BANI SI SA DUCETI PLAYERI CARE NU AU CE FACE SUNT COPII CUM AM FOST SI NOI.. si sa FITI EGALI la fel ca ceilalti playeri, altfel playerii pleaca.
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...