Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 07/05/2020 in all areas

 1. 1 point
  In acest topic vom trece toate sugestiile playerilor care au fost acceptate. Fiecare player care a propus o sugestie si a fost acceptata va fi rasplatit in functie de complexitatea acesteia sau numarul de sugestii postate de-a lungul timpului. Ordonarea masinilor in functie de pret (suggested by Lorenzo) - In progress
 2. 1 point
  Pe server-ul BETA vor aparea prima data update-urile/modificarile facute de mine sau @ Root . Pe acest server vom testa aceste update-uri pentru a nu mai fi nevoiti sa il inchidem pe cel oficial. Asta inseamna ca vor fi si wipe-uri destul de dese. Toti playerii sunt liberi sa joace pe el. Daca aveti intrebari, puteti da reply.
 3. 1 point
  Cu ce se ocupa factiunea SA Government? SA Government se ocupa cu bunastarea oraselor Los Santos, San Fierro si Las Venturas. Factiunea administreaza toate legalitatile orasului. Din cine este formata factiunea SA Government? SA Government este formata in felul urmator: Rank 1: Politie Locala (5 posturi / pe oras) Rank 2: Primar (1 post / pe oras) Rank 3: Ministrul Economiei (1 post) Rank 4: Ministrul Administratie (1 post) Rank 5: Ministrul Afacerilor Interne (1 post) Rank 6: Prim-ministru (1 post) Rank 7: Presedinte (1 post) Disponibilitatea locurilor in factiunea SA Government? SA Government este organizata astfel: Presedintele: - functia este detinuta de Ownerul principal al serverului. - se ocupa cu alegerea si sanctionarea Prim-ministrului, Prim-ministrul: - functia este detinuta de Co-ownerul serverului, - se ocupa cu alegerea si sanctionarea Ministrilor. Ministrul Afacerilor Interne: - functia detinuta de admin. - se ocupa cu alegerea liderilor departamentelor, cu sanctionarea lor, cu verificarea activitatii lor. - ajuta la solutionarea problemelor in cadrul departamentelor. - administreaza tot ce tine de departamente (activitate, salarii, masini, regulamente etc.), Ministrul Administratiei: - functia detinuta de admin. - se ocupa cu alegerea liderilor factiunilor pasnice, cu sanctionarea lor, cu verificarea activitatii lor. - ajuta la solutionarea problemelor. - administreaza tot ce tine de factiuni pasnice (activiate, salarii, masini, regulamente etc), Ministrul Economiei: - functie detinuta de admin. - se ocupa cu administrarea generala a economiei serverului (joburi, dealership, bizuri, case, salari [Atat ministrul afacerilor interne cat si cel al administratiei trebuie sa se consulte cu ministrul economiei pentru marirea salariilor etc] ), Primarul: - functie va fi obtinuta prin votare a tuturor jucatorilor din SA, - primarii se ocupa alegerea, verificarea si sanctionarea politistilor locali. Politia locala: - se ocupa cu acordarea amenzilor pentru diferite ilegalitati. - sunt alesi pe baza unor CV-uri de catre primari.
 4. 1 point
  Am testat cu Despawn vehicle -> Spawn vehicle si Tow (last known location) si mereu s-a intors unde am lasat-o.
 5. 1 point
  Aici se vor trece toti playerii care au primit recompense pentru raportarea unui bug. Recompensa variaza in functie de gravitatea bug-ului si de numarul de bug-uri raportate. Update 13.07.2020: /check nu arata datele corecte pentru admini (Reported by DarkVennom) - $1.000.000 Jobul de farmer nu functioneaza (Reported by MetaliX) - $3.000.000 Sistemul de "WantedDrugs" da wanted incontinuu (Reported by PaNt3rA) - Premium points in valoare de 5 euro (600PP)
 6. 1 point
  Update 13.07.2020 Comenzi adaugate: /minigun /carhealth /hydra /alock Bug-uri rezolvate: Jobul de farmer nu functioneaza (Reported by MetaliX) - Fixed /check nu arata datele corecte pentru admini (Reported by DarkVennom) - Fixed Sistemul de "WantedDrugs" da wanted incontinuu (Reported by PaNt3rA) - Fixed Rezolvate cateva greseli de scriere. Alte modificari: Locatia CNN a fost schimbata si a fost adaugat mapping nou. A fost adaugat mapping nou pentru Dealership, urmeaza sa fie mutat. A fost scos mapping inutil. Crate-urile au fost mutate momentan la spawn. /getgift a fost mutat la CNN. Update la descrieri case/biz-uri. Va asteptam sugestiile aici pentru update-ul viitor.
 7. 1 point
  Aceasta problema nu poate fi rezolvata usor, deoarece tine de metoda de compresie a platformei pe care ruleaza forumul (IPB). Pentru moment, am marit dimensiunea maxima a avatarelor (de la 1024kb la 4096kb). T/C.
This leaderboard is set to Bucharest/GMT+03:00
×
×
 • Create New...