Jump to content

Roby

Founder
 • Content Count

  39
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2
 • Points

  5,015 [ Donate ]
 • Time Online

  1d 4h 49m 57s

Roby last won the day on April 19

Roby had the most liked content!

Community Reputation

7 Neutral

8 Followers

About Roby

 • Rank
  Founder
 • Birthday 12/10/2001

Profile Music

Recent Profile Visitors

488 profile views
 1. O sa verific sistemul, desi cand l-am testat nu a intervenit problema asta. Revin cu edit.
 2. Mai jos puteti vedea "Marile averi" ale STAFF-ului, obtinute prin ABUZ... @AleKs., @AlecsuTz, @UzZy_Gz. Nu inteleg ce va deranjaza faptul ca staff-ul detine bunuri pe server, cum ar fi case, bizuri, masini, etc. Din moment ce avem sistem de licitatii, am hotarat ca unele case sa fie scoase la vanzare, setandu-le un pret, iar celelalte sa se organizeze licitatii pentru ele. Din moment ce o casa este detinuta de "The State", aceasta nu poate fi cumparata de un jucator, nici daca aceasta este detinuta de catre un admin. Cele detinute de admini sau detinute de stat pot fi oricand scoase la licitatie. Pana in momentul de fata staff-ul nu a avut parte de: "salariu", "bonus pentru reporturi", etc. Ce sa zic eu, multumesc pentru sustinere, pentru feedback-ul care l-ati trimis staff-ului.
 3. A fost adăugat Easter Quest cu ocazia sărbătorilor pascale. Acesta constă în găsirea celor 100 de ouă ascunse în orașul Las Venturas. Pentru fiecare ou găsit veți primi o sumă random de bani, iar la sfârșitul questului, premiul special care constă în: $300.000, 10 Respect Points, 10 Premium Points, 100 J2P Points si 2 Common Crates. Harta questului se poate activa în joc, tastând comanda [/questmap]. A fost adăugat sistemul "Trunk". Cu comanda [/trunk] puteți vizualiza conținutul portbagajului, puteți depozita/retrage bani, materiale, droguri și arme(3 sloturi disponibile). De asemenea polițiștii pot verifica conținutul portbagajului, iar dacă aceștia constată că în portbagaj se află lucruri ilegale, aceștia le vor putea confisca. Comanda [/ram] este disponibila si pentru factiunea Hitman Agency. La sistemul de vehicule a fost adaugată opțiunea "Days" care afișază vechimea vehiculului. Inițial toate mașinile vor avea numărul de zile implicit(0). Vechimea mașinii poate fi vizualizată tastând comanda [/v] -> Masina dorita -> Vehicle Info.
 4. Fiecare membru al factiunii Grove Street va avea un rol. Acest rol va fi in functie de rank-ul pe care il va avea. RANK 1 - Fiind un membru de cel mai mic rank acesta nu va avea o responsabilitate nu foarte mare, in mare partea acesta se va ocupa cu asigurarea stocului necesar de munitie pentru asedii, war, rapiri dar, o sarcina importanta este sa afle informatii care ne aduc un beneficiu despre mafia rivala. RANK 2 - Acesta are un rol putin mai important, pe langa faptul ca trebuie sa asigure si asesta stocul necesar de munitie, acesta trebuie sa se asigure ca fiecare membru respecta regulamentul cu privire la masinile facturinii si are sarcina de a anunta liderul cu privire la micile schimbari din factiune, inactivitatea unui membru, vreo gresala comisa, si daca sunt nereguli minore, trebuie sa le raporteze liderului sau co-liderului. RANK 3 - Acesta se va ocupa cu recrutarea membrilor factiunii, el se va asigura ca factiunea este intodeauna completa si ca fiecare membru de rank inferior lui isi indeplineste sarcina necesara rank-ului. Rank 3 va folosii ca si metode de recrutare anuntul clasic. RANK 4 Acesta are rolul de a programa antrenamentele mafiei, de a venii cu noi strategii de war si asediu cat si bineinteles a monitoriza acetivitatea rank-urilor inferioare. RANK 5 Acest rank are o responsabilitate mare pentru ca el se va ocupa cu organizarea de asedii, war-uri cat si sustinerea testelor cu noii recruti( in lipsa liderului)
 5. Fiecare membru al factiunii EBB va avea un rol. Acest rol va fi in functie de rank-ul pe care il va avea. RANK 1 - Fiind un membru de cel mai mic rank acesta nu va avea o responsabilitate nu foarte mare, in mare partea acesta se va ocupa cu asigurarea stocului necesar de munitie pentru asedii, war, rapiri dar, o sarcina importanta este sa afle informatii care ne aduc un beneficiu despre mafia rivala. RANK 2 - Acesta are un rol putin mai important, pe langa faptul ca trebuie sa asigure si asesta stocul necesar de munitie, acesta trebuie sa se asigure ca fiecare membru respecta regulamentul cu privire la masinile facturinii si are sarcina de a anunta liderul cu privire la micile schimbari din factiune, inactivitatea unui membru, vreo gresala comisa, si daca sunt nereguli minore, trebuie sa le raporteze liderului sau co-liderului. RANK 3 - Acesta se va ocupa cu recrutarea membrilor factiunii, el se va asigura ca factiunea este intodeauna completa si ca fiecare membru de rank inferior lui isi indeplineste sarcina necesara rank-ului. Rank 3 va folosii ca si metode de recrutare anuntul clasic. RANK 4 Acesta are rolul de a programa antrenamentele mafiei, de a venii cu noi strategii de war si asediu cat si bineinteles a monitoriza acetivitatea rank-urilor inferioare. RANK 5 Acest rank are o responsabilitate mare pentru ca el se va ocupa cu organizarea de asedii, war-uri cat si sustinerea testelor cu noii recruti( in lipsa liderului)
 6. Aici membrii East Beach Bloods isi vor posta activitatile suplimentare. Fiecare membru EBB trebuie sa completeze sarcinile saptamanale de mai jos si sa posteze dupa model astfel in caz contrar va fi sanctionat cu AVERTISMENT , AMENDA sau FW RANK 1 - 10000 MATERIALE sau 100 DRUGS si minim 1 prezenta la war/zi RANK 2 - 9000 MATERIALE sau 90 DRUGS si minim 2 prezente la war/zi RANK 3 - 8000 MATERIALE sau 40 DRUGS si minim 3 prezente la war/zi RANK 4 - 7000 MATERIALE sau 35 DRUGS si minim 4 prezente la war/zi RANK 5 - 6000 MATERIALE sau 60 DRUGS si minim 5 prezente la war/zi Aceste sarcini sunt necesare pentru buna organizare la wars / asedii / rapiri. Liderul are datoria sa va ofere la fiecare war sau asediu 15 drugs din seif. Materialele si drogurile se dau liderului/co-liderului pentru a le depune in seif. (am hotarat acest lucru ca sa nu mai intrati pe forum sa postati si dovezi etc)
 7. Ti-am dat inapoi punctele pierdute.
×
×
 • Create New...