Jump to content

AdyTzZzU17

Members
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1
 • Points

  510 [ Donate ]
 • Time Online

  2h 55m 26s

AdyTzZzU17 last won the day on March 25

AdyTzZzU17 had the most liked content!

Community Reputation

2 Neutral

About AdyTzZzU17

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. parerea mea e ca ar trebui un sistem de eventuri automat (lms,lcs,gungame,etc) la un anumit interval
 2. Apoi intrand intr un castel
 3. si pe cioaca un inel =))
 4. sau cu sdpistol! Dar daca playerii sunt in hq,sunt afk in mare parte si e degeaba
 5. Model postare: Nickname pe server:AdyTzZzU Level:15 Ore jucate[SS /stats]:https://imgur.com/VEPQGyk Nume real:Popescu Adrian Bogdan Ai primit vreun warn/ban pe motiv de cheats?[dacă da ,specifică motivul]:Acum 3 ani,pentru aim! De cât timp joci pe server?:Din vara lui 2015 Vârsta reală:18 Ce alte jocuri mai joci?:ets2,cs 1.6 Ce ai de gând să faci diferit față de alți lideri:Pai vreau sa fac activitate,nu ce au facut cei care au fost pana in prezent si am si cu cine! Cât ai stat cel mai mult într-o facțiune? (specifică facțiunea, rank-ul și timpul petrecut):ca lider o luna jumate,iar ca membru 2luni tot in grove! Ce ai aduce nou acestei facțiuni ?: 1-vreau membrii activi 2-odata pe saptamana vreau sa organizez un antrenament 3-sa adaug mafiotul saptamanii,recompensandu-l (pentru a-i motiva sa traga tare) 4-Vreau sa le dau diferite sarcini(responsabili de droguri,arme si mats) Si multe altele care imi mai vin in cap pe parcurs! De ce crezi că te vei descurca ca lider?:Pai am experienta necesara,am mai fost lider in trecut in aproape toate mafiile + pd Mențiuni:Succes tuturor!
 6. Punem mana de la mana si facem reclama pe datorie!=)) Ar fii ok ca cine aduce dovezi,gen ca e pusa pe story 24 ore sa fie recompensati sau sa posteste pe diferite grupuri de samp de pe facebook si sa aduca dovezi!
 7. Model postare: Nickname pe server:AdyTzZzU Level:10 Ore jucate[SS /stats]:https://imgur.com/vD6JLhM Nume real:Popescu Adrian Bogdan Ai primit vreun warn/ban pe motiv de cheats?[daca da ,specifica motivul]:Da,am incercat si eu odata un aim (eram si admin pe atunci) ca eram curios cum functiona,iar cand nu am mai fost admin si m a luat la teste,l a gasit prin istoric,chiar daca nu l mai folosisem De cat timp joci pe server?:Din vara lui 2015 Varsta reala:18 Ce alte jocuri mai joci?:Cs1.6,ETS2 Ce ai de gand sa faci diferit fata de alti lideri:Pai vreau sa am cea mai activa mafie Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? (specifica factiunea, rank-ul si timpul petrecut):Acum 12 zile,dar demult,2luni jumate in grove Ce ai aduce nou acestei factiuni ?: 1-vreau membrii activi 2-odata pe saptamana vreau sa organizez un antrenament 3-sa adaug mafiotul saptamanii,recompensandu-l (pentru a-i motiva sa traga tare) 4-Vreau sa le dau diferite sarcini(responsabili de droguri,arme si mats) Si multe altele care imi mai vin in cap pe parcurs! De ce crezi ca te vei descurca ca lider?:Am experienta necesara acumulata in anii trecuri ca lider Lspd,Yakuza,Grove,Corleone si The Trias Mentiuni:Bafta tuturor!
 8. Model de cerere: Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo):Avatar Imagine:https://imgur.com/8t6rL7w Tema (obligatorie):Poza reala cu mine Text (optional):AdyTzZzU Link de la ultima cerere facuta:Nu am mai facut Alte precizari:As dorii sa incerci mai multe font-uri de scris la nume. Multumesc!
×
×
 • Create New...