Jump to content

Victor

Members
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1
 • Points

  295 [ Donate ]
 • Time Online

  1h 22m 32s

Victor last won the day on April 20

Victor had the most liked content!

Community Reputation

1 Neutral

1 Follower

About Victor

 • Birthday 12/11/2005

Recent Profile Visitors

40 profile views
 1. Nick : Victor Level : 23 Propunere: O mica ajustare la sistemul de QUEST zilnic care se reseteaza in fiecare zi. Detalii propunere [ss/video/explicatie]: As dori sa incep cu punctele slabe pe care le-as dori modificate! Ca hitman ai la quest rezolvarea Contractelor, totul ok pana aici, dar cand numarul sare de 7/8 contracte + este o problema deorece nu sunt atatea contracte, ar trebui pusa o limita pana in 4. Tot ca hitman ai questuri ''sa plasezi contracte'' ceea ce este imposibil deoarece noi doar le rezolvam nu le plasam, trebuie modificat sa nu mai apara membrilor din factiunea hitman agency. Mai apare la Quest sa faci 11/12 chiar si 15 ture de wood cutter, ceea ce mi se pare foarte mult la un job care se afla tocmai in san fierro si cp-ul de colectare este tocmai in los santos. Sa fie diminuat la maxim 3 TURE. La fel si jobul ''dealer de arme'', niste cifre exorbitante, cate 10/11 turi. Sa fie diminuat la maxim 5 TURE. O sa las mai jos toate questurile pe care le vad eu ca fiind ideale : Aresteaza 1/2 civili cu wanted Finalizeaza 2/3/4 contracte ca hitman agency. Vinde 2/3 saci cu faina - JOB FARMER 1/2/3/.../7/8/9/10 TURE la GLOVO - e un job accesibil. Prinde 4/5 pesti - job fish Vinde o arma unui player. Du-te intr-un club si bea o cafea. Du-te intr-un club si consuma alcool. Plaseaza 2/3 contracte pe diferiti playeri. Posteaza un anunt folosind comanda [/ad] Repara masina in PNS 1/2/3 ori. Drogheaza-te. 2/3 ture pt Wood cutter 3/4 ture pt Dealer weapon Mananca dintr-un fastfood 2/3/4 ori Trimite /sms unui player de pe server 1/2/3 Cumpara o arma dintr-un GunShop Cumpara un dildo/buchet cu flori dintr-un sex shop. Viziteaza sectia de politie Viziteaza Muntele chiliad Viziteaza Aeroportul LS / LV / SF Viziteaza HQ x/y/z S.A.M.D..... exemplele pot continua. Urmatoarea propunere avand tot la fel legatura cu questurile, este adaugarea mai multor questuri nu a numai doua deoarece se termina destul de repede si te plictisesti, dar nici sa stai la un quest 2 ore cum ar fi wood cutter si sa te enervezi ca ti se rastoarna masina la ultima tura ramasa Sa fie adaugate un numar de 5 questuri sau 6 pe langa cel de la [/STARTMISSION] Iar aici premiile nu vor creste , sa primesti o suma intre [40/60k] pentru quest si cate un RP la indeplinirea a 2questuri din cele 6, ajungand la suma de 120/180k si RP din aceste questuri. Cum ar schimba aceasta propunere serverul: Activitatea playerilor ar creste si nu ne-am mai plictisi pe server! Alte precizari: Sper sa fie adaugata, astept pareri!
 2. Nick: Victor Level: 23 Bug-ul gasit: Crateurile pe care le castigi din questul de la easter egg's. Au disparut dupa ceva timp, nu le-am deschis pe loc cand am terminat questul, se poate verifica. Dovezi[ss/video]: nu e necesar Alte precizari: Sa se rezolve bugul si sa fiu despagubit.
 3. Nick: Victor Level: 23 Bug-ul gasit: Bug payday (nu am primit RP...) Dovezi[ss/video]: Alte precizari: Sa se rezolve si sa primesc Respect Points'ul.
 4. Un mic update, alt crate deschis alte j2p-uri pct. pierdute.... https://imgur.com/a/GbsGha6
 5. Nick: Victor Level: 12 Bug-ul gasit: Cand deschizi uneori crate-uri nu primesti cadoul. Dovezi[ss/video]: https://imgur.com/a/6ENZcHC Alte precizari: Sper sa se rezolve cat mai repede. Multumesc pentru atentie.
 6. Victor

  Gift Victor

  Multumesc frumos colega, este super.
×
×
 • Create New...