Jump to content

scorpi

Members
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2
 • Points

  200 [ Donate ]
 • Time Online

  1h 14m 5s

scorpi last won the day on April 8

scorpi had the most liked content!

Community Reputation

3 Neutral

About scorpi

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. - Rank UP Rank 1 - primesti la intrarea in clan. Rank 2 - primesti la acumularea a 7 zile in clan. Rank 3 - primesti la acumularea a 14 zile in clan. Rank 4 - primesti la acumularea a 28 zile in clan. Rank 5 - primesti la acumularea a 42 zile in clan + implicare (cine nu se implica nu vede rank 5). - Regulament (-) Membrii clanului nu au voie sa-si creeze reclamatii intre ei, exceptie daca acesta a abuzat. (-) Jignirile pe [/c] sau glumele de prost gust nu sunt permise la noi in clan. (-) Spam-ul nu este permis(maxim 2 randuri). Scrieti intr-un rand nu 3-4-5. 3+(inclusiv 4) - clan warn. 5+(inclusiv 5) - uninvite. (-) Activitatea pe [/c] este obligatorie, trebuie sa fim comunicabili. (-) Nu mai cereti ajutor de la admini pe [/c], aveti [/report] (aceasta se aplica doar daca avem un admin in clan) (-) Co-Leaderii clanului nu au voie sa dea rank aiurea, sa stearga clan warns aiurea sau sa dea clan warns aiurea. - Clan Warn - Cearta pe [/c] aiurea - Caps Lock pe [/c] (4+ inclusiv caractere) NU SCUZ PE NIMENI DE NIMIC !!!!
 2. Nick: scorpi Nivel:13 Dispuneti de taxa pentru inscriere?:da Alte precizari:sanatate
 3. scorpi

  Cerere Clan

  Intemeietor Clan:scorpi Tipul Clanului[mic/mare]:mare Nume Clan:bloods Tag Clan:bloods Ai luat la cunostinta regulament clanuri?[da/nu]:da
 4. Daca doresti sa fii liderul acestei factiuni ,depune un CV respectand modelul de mai jos. Model aplicatie Avand in vedere ca serverul nostru este la inceput, restrictiile legate de ore jucate si level sunt minime. In functie de aplicatia pe care o veti depune se va decide acordarea functiei pe server. Incercati sa fiti cat mai sinceri si seriosi, orice lider trebuie sa isi asume responsabilitatea atunci cand este la conducere. Fiecare nerespectare a unei reguli legate de gestionarea factiunii sau a unei reguli generale duce la pierderea functiei si sanctionarea acestuia pana la amenda/warn/ban. Nickname pe server: scorpi Level:8 Ore jucate[SS /stats]:43 Nume real:Valentin Ai primit vreun warn/ban pe motiv de cheats?[daca da ,specifica motivul]:nu De cat timp joci pe server?: 1 saptamina Varsta reala:12 Ce alte jocuri mai joci?: Valorant minecraft cs samp Ce ai de gand sa faci diferit fata de alti lideri: vreau s fac o mafie aranjata si care sa respecte regulile si sa respecte superiiorii sai . Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? (specifica factiunea, rank-ul si timpul petrecut):Grove Street (rank 2) dupa 6 zile Ce ai aduce nou acestei factiuni ?: niste oameni activi si care sa cunoasca legile De ce crezi ca te vei descurca ca lider?: pentru ca imi asum tot ce fac si sunt un om calm si foarte ordonat Mentiuni: sanatate !
×
×
 • Create New...