Jump to content

AlecsuTz

Banned
 • Content Count

  28
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1
 • Points

  675 [ Donate ]
 • Time Online

  1d 15h 43m 9s

AlecsuTz last won the day on April 17

AlecsuTz had the most liked content!

Community Reputation

3 Neutral

About AlecsuTz

 • Birthday 10/28/1995

Recent Profile Visitors

360 profile views
 1. Subscriu la tot ce s-a scris aici. + Cand esti 0 in viata reala si un frustrat, dai putin de putere in mediul online (virtual), si e dezastru ce se intampla. Nu stiti sa va tineti playerii si membrii vechi aproape. Din pacate am avut o parere buna despre unii dintre voi, care nu meritati nici sa va salut. Mi-am dat interesul, v-am ajutat la testing, cu forumul, mi-am dedicat timp, si (unii dintre) voi nu ati facut altceva decat sa va aratati 'gradele'. E nasol ca ati reusit sa distrugeti (din nou) comunitatea asta. Pacat de ea, sunt membru de 10 ani. Pacat ca unii dintre noi (si fondatori) chiar au muncit si au vrut sa faca sa fie bine cu sv, dar altii, cu aere de fondator (cu 0 idei si munca practica pe sv) au venit si au dat in cap! Va meritati soarta, dar din nou zic, pacat de numele Just2Play.
 2. placerea a fost de partea mea! Spor in toate!
 3. Si nici la 10 nu s-a dat
 4. Nick: Alexandru Level: 12 Propunere: La unele facțiuni să se adauge mașini noi, voi detalia mai jos. Detalii propunere [ss/video/explicatie]: Voi începe cu fiecare facțiune în parte, unde consider că ar fi bine să se adauge mașini noi, cu argumente. În departamentele SAPD, FBI și SA consider că în prezent există toate vehiculele necesare, la fel și la Guvern. Mafiile, și aici mă refer la liderii lor, să completeze dacă simt nevoia adăugării unor mașini, și de ce. În schimb, NewsReporter consider că ar necesita mașini mici, pentru a putea ajunge mai repede la locul evenimentelor, Paramedicii asemenea ar trebui să aibă mașini de intervenție rapidă, mașini în 4 portiere (exemplu sultan) cu care pot ajunge mai repede la pacienții care sunt în afara orașului, iar pentru compania de transport aș propune adăugarea unei limuzine (ce se va putea și închiria de diferiți playeri contra cost, șoferul va fi inclus în preț), dar și alte mașini premium, ce vor fi folosite cu alt fare, în 2 portiere, în 4 sau mașini de teren). Cum ar schimba aceasta propunere serverul: Pentru mine ar fi o îmbunătățire a activității facțiunilor pașnice. Alte precizari: Aștept păreri.
 5. În legătură cu mașina liderului, ea va face parte din facțiune, doar că ar fi interesant ca liderul, șeful mare al unei instituții, să aibă o mașina specială, exact ca în viața reală. Directorul spitalului nu se va duce cu o ambulanță la o întâlnire cu primarul, dar nici cu mașina personală, asta ca exemplu.
 6. Aștept părerile voastre în legătură cu cele două propuneri noi pe care le-am adus pentru această minunată comunitate, respectiv pentru serverul de SaMp.

 7. Nick: Alexandru Level: 12 Propunere: Ar fi interesantă implementarea unei locații (nu aș numi-o neaparat facțiune) numite Academie. Detalii propunere [ss/video/explicatie]: În această academie vor exista cursuri pentru toate facțiunile pașnice și departamente, cursuri ce vor dura între 3 și 7 zile, iar pentru a putea intra în facțiunile respective, trebuie să fi urmat cursurile acestei academii. Cei care vor ține cursurile și conferințele vor fi liderii și subliderii facțiunilor, iar cursurile respective se vor finaliza cu un examen (ce înlocuiește testul de intrare în facțiune). Cum ar schimba aceasta propunere serverul: Ar face mult mai atractiv serverul, mai RP și chiar tentant și mai incitantă depunerea cv-ului pentru o facțiune. Alte precizari: Aștept păreri pro și contra argumentate.
 8. Nick: Alexandru Level: 12 Propunere: În acest topic voi prezenta două propuneri, ambele legate de mașini. 1. Să se implementeze un sistem tip „leasing”, nu știu cât de greu e de făcut, dar ar fi fain. 2. Să se introducă o mașină specială pentru liderul fiecărei facțiuni. Detalii propunere [ss/video/explicatie]: 1. Sistemul numit mai sus ar trebui să funcționeze astfel: să poți cumpara din DS o mașina în rate, bineînțeles perioada să o aleagă playerul (de la 7 zile la 21 de zile), prețul să fie mai mare, iar dacă nu plătești într-o zi să existe penalități. Playerul, în momentul în care face un astfel de „credit” trebuie să gireze cu un bun, care, dacă nu se va achita plata creditului, va fi confiscată, împreună cu mașina. 2. Aici am două variante: În prima situație, când este ales un lider, acela vorbește cu fondatorii (Roby în special), îi spune ce mașină își dorește să fie de lucru, iar Roby o adaugă, fiind mașina de serviciu a liderului, una specială, în afară de cele existente. Când liderul demisionează sau este concediat, mașina respectivă se va șterge. A doua variantă ar fi să se implementeze un sistem prin care liderul poate cumpăra o mașina pentru facțiunea lui, din DS, dar la un alt preț. Banii vor fi luați din Seiful facțiunii. Banii pentru mașină se pot face astfel: de exemplu, eu fiind lider Transport Company, pot face parteneriate cu Medics de exemplu, în care, contra-cost, oferim servicii membrilor acelei facțiuni, sau fiecare membru depune în seif o sumă regulat. Cum ar schimba aceasta propunere serverul: Prima propunere ar ajuta playerii să își cumpere mașină mai repede, și îi obligă să muncească să poată să plateasca rata zilnică. Alte precizari: Aștept păreri pro și contra, bineînțeles, cu argumente!
 9. Eu sunt acestei propuneri
 10. Nickname pe server: Alexandru Level: 9 Ore jucate[SS /stats]: https://postimg.cc/QV5HH6RN Nume real: Alex Ai primit vreun warn/ban pe motiv de cheats?[daca da ,specifica motivul]: Niciodată în viață De cat timp joci pe server?: Din 2011 Varsta reala: 25 Ce alte jocuri mai joci?: Fifa 21, gta5 și cam atât cred Ce ai de gand sa faci diferit fata de alti lideri: Să aduc doar membri activi și serioși, și să devin cel mai bun director al acestei companii importante în oraș. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? (specifica factiunea, rank-ul si timpul petrecut): În trecut, luni întregi, nu mai țin minte. Ce ai aduce nou acestei factiuni?: Vreau să readuc facțiunea și atmosfera din ea ca în anii 2012, când, alături de colegii mei Alin și Sorin, când nu aveam comenzi, stăteam lângă ocean și discutam. Vreau să fie o familie unită. De ce crezi ca te vei descurca ca lider?: Pentru că sunt matur, serios, știu să îmi coordonez echipa și să duc treaba la bun sfârșit. Îmi voi alege oamenii și adjunctul foarte bine, încât facțiunea să funcționeze la fel de bine și când sunt între ei, și când nu sunt. Mentiuni: Sporuri în toate!
×
×
 • Create New...