Jump to content

Lucifer.

Helper SA:MP
 • Content Count

  81
 • Joined

 • Last visited

 • Points

  835 [ Donate ]
 • Time Online

  12h 17m 29s

Community Reputation

13 Good

About Lucifer.

 • Birthday August 1

Recent Profile Visitors

227 profile views
 1. Sar'na ! Totul arata grozav.
 2. Model postare: Cateva cuvinte despre program: Un program ce accelereaza viteza de download a fisierelor descarcate. Acest tool reuseste sa mareasca viteza de pana la 5 ori in functie de conexiunea la internet. Programul suporta HTTP, HTTPS, FTP si protocoalele MMS. Cateva imagini despre program:
 3. Model postare: Cateva cuvinte despre program:Un program de creat partitii gratuit. Cu ajutorul acestui program puteti redimensiona o partitie, muta sau combina partitiile. Alte optiuni sunt: copierea disk-ului/partitiei, migrarea windows-ului spre ssd, creare/formatare/stergere partitie, impartirea partitiei, etc. O alta optiune benefica este posibilitatea de a crea cd-uri bootabile. Cateva imagini despre program:
 4. Model postare: Cateva cuvinte despre program:Un antivirus nu prea cunoscut dar care ofera protectie eficienta impotriva virusilor si a altor amenitari. A fost desemnat cel mai bun antivirus USB, ofera protectie totala pentru usb/flashdisk. Un alt avantaj al programului il constituie nevoia redusa de procesor si ram. Curata pc-ul de virusi si repara schimbarile facute de virusi. Cateva imagini despre program:
 5. Model postare: Cateva cuvinte despre program:Daca doresti sa dezinstalezi programe sau sa scapi de fisierele nedorite atunci ar trebui sa folosesti acest program. Cu acest program veti dezinstala usor programele dar puteti scapa si de fisierele nedorite ca toolbar-uri, programe injectate, etc. Puteti dezinstala si programe nedorite ale sistemului de operare. Cateva imagini despre program:
 6. Model postare: Cateva cuvinte despre program:Puteti deschide fisiere de tip word sau powerpoint. O varianta gratuit ce va ofera o solutie optima la fisierele de tip office. Cateva imagini despre program:
 7. Lucifer.

  Fifa 21 PS4?

  Destul de slăbuț Mi-am vândut PS-ul oricum, aștept sa vina PS5.
 8. Cum e în vacanta/sesiune acum?:)))
 9. Model postare: Cateva cuvinte despre program:Avand in vedere ca sistemul de operare ios nu este prea permisiv userilor cand vine vorba de accesarea datelor, acest program va ofera o solutie la aceasta problema. Puteti accesa fisierele de pe telefon foarte usor. Puteti accesa fotografii, video, muzica, etc. Cateva imagini despre program:
 10. Model postare: Cateva cuvinte despre program:Daca doriti ca activitatea dvs online sa nu fie urmarita sau monitorizata atunci ar trebui sa folositi acest program. Betternet este un program de tip vps care nu necesita inregistrare si care ofera navigare anonima.Daca aveti site-uri blocate ca: facebook, youtube, etc atunci cu acest program le puteti accesa. Acest program ofera de asemenea protectie in timpul navigarii. Cateva imagini despre program:
 11. Model postare: Cateva cuvinte despre program:Un program util pentru montat imagini si se foloseste mai ales pentru montarea imaginilor la jocuri. Il puteti folosi si la alte programe. Cateva imagini despre program:
 12. Mulțumesc tuturor de creatii ! @Hades, te mai rog încă ceva, dacă se poate. O creație doar cu 'Lucifer'' scris mic în stânga sau în dreapta/ sau doar cu ''J2P'', cu ce iti este mai ușor. Și încă una simpla fără text. Ți-as fi tare recunoscător. Mulțumesc încă odata pentru osteneala tuturor!
×
×
 • Create New...