Jump to content

Alex

Founder
 • Content Count

  49
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6
 • Points

  1,195 [ Donate ]
 • Time Online

  13h 20m 36s

Alex last won the day on March 30

Alex had the most liked content!

Community Reputation

23 Excellent

About Alex

 • Birthday 08/27/1999

Recent Profile Visitors

357 profile views
 1. Salutare, dragi jucători ai comunității Just2Play! Redeschiderea serverului de SA:MP aferent comunității va avea loc sâmbătă, 27.02.2021, ora 18:00. Vă așteptăm alături de noi într-un număr cât mai mare pentru un nou început! Cu deosebită stimă, STAFF-ul Just2Play
 2. Informații server Salutare, dragi jucători ai comunității Just2Play! Datorită faptului că deschiderea este aproape, vă vom prezenta câteva joburi, respectiv câteva sisteme și interioare aferente serverului. 1. Câteva joburi atractive - wood cutter: https://postimg.cc/gallery/M6ykgJD - drugs dealer: https://postimg.cc/gallery/6G8yGGy - fisher: https://postimg.cc/gallery/6q6pB0j - forklift: https://postimg.cc/gallery/rwLpNSC - cultivator: https://postimg.cc/gallery/RzbCjYn 2. Câteva sisteme atractive - sistem eventuri (LMS, LCS, CS, GG, ZOMBIE): https://postimg.cc/gallery/jwyDXW0/6f1f0c66 - sistem treasure hunt: https://postimg.cc/gallery/y0pJ9rd - sistem quest zilnic si spring quest: https://postimg.cc/YjY7jTzY - sistem misiune zilnica: https://postimg.cc/gallery/TnqvNGP - sistem minesweeper (cazino): https://postimg.cc/gallery/T1xq9Ft 3. Câteva interioare - interioare bancă principală / bancă secundară: https://postimg.cc/gallery/GDc2shM - interior HQ Guvern: https://postimg.cc/gallery/mbgdyY0/61af792a - interior HQ Paramedic & Fireman: https://postimg.cc/gallery/mDPpYMp Mai multe detalii veți afla la deschiderea oficială a serverului, care, cel mai probabil, va fi în acest weekend. Cu deosebită stimă, STAFF-ul Just2Play
 3. În acest topic, este postat traseul pe care va trebui să-l urmeze responsabilul de pe autobuz.
 4. [MODEL] Nick: Level: Data primirii avertizarii: Motivul primirii avertizarii (obligatoriu SS cu warn-ul primit): Alte precizari: [REGULAMENT] - pentru cererea de unwarn, este obligatoriu sa aveti poza (SS) cu warn-ul primit, in care sa se vada clar motivul pentru care l-ati primit. - cererile pentru avertizarile luate pe motiv de abuzuri / Non-RP, se vor putea face dupa o luna de la primirea avertizarii. - cererile pentru avertizarile luate pe alte motive, se vor putea face dupa 2 saptamani de la primirea avertizarii. - in cazul in care primiti 2 warn-uri intr-o perioada mai mica de 2/4 saptamani, aveti dreptul sa faceti cerere dupa perioada stabilita pentru eliminarea primului warn (4 saptamani pentru motivele abuz si non-rp / 2 saptamani pentru celelalte motive ), iar pentru a 2-a avertizare perioada se va dubla ( din momentul primirii celui de-al doilea warn trebuie sa treaca 8 saptamani pentru cerere pe motivele abuzuri / non-rp si 4 saptamani pentru celelalte motive) - in cazul in care aveti o cerere respinsa, puteti reveni cu cerere DOAR pentru avertizarea respectiva, dupa 2 saptamani de la respingerea cererii. - adminii NU sunt obligati sa stearga avertizarile, chiar daca trec perioadele respective.
 5. In acest topic, puteti depune o cerere de demisie conform modelului de mai jos : Nick : Rank : Motivul demisiei: Esti de acord ca vei fi sanctionat cu fp72h daca nu ai doua saptamani in factiune [da/nu]?: Alte precizari:
 6. In acest topic, fiecare membru este obligat sa posteze o cerere de invoire in cazul in care va avea o perioada de inactivitate. Orice inactivitate neanuntata mai mare de 48h va fi sanctionata cu fp72h. Model : Nick: Rank: Perioada inactivitatii[ din data de ...pana in data de..] Motiv:
 7. In acest topic, DOAR membrii Hitman Agency au dreptul de a discuta despre orice, in limita bunului simt.
 8. In acest topic, conducerea Hitman Agency va posta fiecare sanctiune aplicata unui membru, respectand modelul de mai jos : Model: Nick: Rank: Nick-ul celui sanctionat: Rankul celui sanctionat: Sanctiune : Motiv : Dovezi[ss/video]:
 9. In acest topic, vor fi postate sedintele/antrenamentele organizate de conducerea factiunii. Regulament sedinte /antrenament: 1.Sedintele/antrenamentele vor fi organizate saptamanal de catre lider. 2.Orice absenta neanuntata de la sedinta/antrenament va fi sanctionata corespunzator .Aceste sanctiuni pot fi de la [AV/rank down/fw/fp 72h] 3.La intrarea in sedinta, toti membrii au obligatia de a inchide telefoanele. 4.In timpul sedintei este interzis sa te pui afk fara acordul liderului. 5.In timpul sedintei nimeni nu vorbeste neintrebat. Model postare : Nick : Rank: Tipul evenimentului [sedinta/antrenament] Data si locatia desfasurarii evenimentului.
 10. In acest topic, agentii doritori sa participe la acest concurs, respectiv ''Silent One'', isi vor posta cel mai bun contract realizat in acea saptamana, dupa modelul de mai jos: Nick: Rank: Dovezi contract (SS): Descriere amanuntita a contractului (minim 200 de cuvinte): Reguli ''Silent One'': Contract realizat exclusiv cu SNIPER-ul Distanta minima: 150 m Screenshot clar, facut prin luneta SNIPER-ului Descrierea contractului trebuie sa contina minim 200 de cuvinte
 11. În acest topic, se vor posta cererile pentru ''Blacklist'', respectiv, va fi afișată și lista de ''Blacklist''. Blacklist-ul se consideră atunci când un agent este perturbat, jignit sau batcojorit de alți jucători. Dacă un jucător este pe Blacklist, agenții au permisiunea să-l omoare până ce respectivul achită suma necesară înlăturării de pe Blacklist. Jucătorul va fi înlăturat de pe Blacklist doar după ce îi achită suma respectivă liderului sau co-liderului agenției. Agenții NU au dreptul să acționeze pe Blacklist în următoarele situații: la organizarea de evenimente de către STAFF în zonele de protecție ale serverului (Safe-Zone). Dacă un jucător abuzeză, deplasându-se intenționat în zonele de protecție când este urmărit de agenți, aceștia au dreptul de a-l reclama pe forum, iar respectivul va fi sancționat cu WARN pentru Non-RP. Pentru ca un Blacklist să fie valabil, trebuie să fie acceptat de lider/co-lider. Model cerere Blacklist: Nickname: Rank-ul deținut: Nick-name-ul jucătorului: Motivul cererii pentru adăugare pe Blacklist: Dovadă: Alte precizări:
 12. Daca doresti sa fii liderul acestei agentii, depune un CV respectand modelul de mai jos. Model aplicatie Avand in vedere ca serverul nostru este la inceput, restrictiile legate de ore jucate si level sunt minime. In functie de aplicatia pe care o veti depune, se va decide acordarea functiei pe server. Incercati sa fiti cat mai sinceri si seriosi, orice lider trebuie sa isi asume responsabilitatea atunci cand este la conducere. Fiecare nerespectare a unei reguli legate de gestionarea factiunii sau a unei reguli generale duce la pierderea functiei si sanctionarea acestuia pana la amenda/warn/ban. Model postare: Nickname pe server: Level: Ore jucate[SS /stats]: Nume real: Ai primit vreun warn/ban pe motiv de cheats?[daca da ,specifica motivul]: De cat timp joci pe server?: Varsta reala: Ce alte jocuri mai joci?: Ce ai de gand sa faci diferit fata de alti lideri: Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? (specifica factiunea, rank-ul si timpul petrecut): Ce ai aduce nou acestei factiuni ?: De ce crezi ca te vei descurca ca lider?: Mentiuni:
 13. Informatii Cerere Grad Cerinte pentru ca cererea sa fie acceptata : Trebuie sa ai cel putin 15 de topicuri, fara spam! Trebuie sa cunoasca si sa respecte REGULAMENTUL FORUMULUI Moderatorii/designerii vor primi acces pe categorii separate, nu pe intreg forumul. Momentan cererile sunt: DESCHISE Cererile de grad se vor putea face in pagina anterioara in sectiunea "Cereri Deschise" sau in meniul forumului, la sectiunea "Open Applications" sau intrand pe link-ul de mai jos. https://just2play.ro/forum/index.php?/application/ POSTURI VACANTE: Moderatorul SA:MP - @BuTix Moderatorul Sondaje + Real Life - 1 Moderatorul Muzica+ Film/Serial/Podcast + Sport - 1 Moderatorul Amuzament + Jocuri Forumistice - 1 Moderatorul Jocuri - 1 Moderatorul Internet/PC/Telefoane - 1 Moderatorul Programe PC- @Lucifer. Moderatorul Programare - 1
×
×
 • Create New...