Jump to content
Sign in to follow this  
Hades

[Nemultumiri/Propuneri] Server SA:MP

Recommended Posts

Va salut !

Am facut acest topic cu privire la scaderea drastica a jucatorilor din ultima perioada si vreau sa va intreb urmatoarele lucruri 

1.Care este motivul pentru care alegeti sa nu jucati pe acest server? Ce vi se pare in neregula ?

2.Ce lucruri ati propune sa se adauge pe serverul nostru ca sa atraga jucatorii si sa va faca jocul cat mai distractiv ?

 

Astept raspunsul fiecaruia in acest topic 

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

2. Parerea mea e ca, gamemode-ul vechi si modul de joc, era ceva unic, cu factiunile respective, sistemele si toata abordarea aia de 'stil vechi', CV pe Forum si toate alea.

Ar fi trebuit sa mentineti cam asa si cu noua redeschidere. 

Pe langa asta am observat unele nereguli prin Dealership (pret-uri / stock-uri) si se observa ca nu s-a aratat prea multa implicare inainte de a deschide serverul, ci a fost mai pe graba din cate observ.

Ar trebui puse toate la punct, fiecare lucru sa fie luat in parte, fixat sau imbunatatit asa cum trebuie, si apoi supuse playerilor pentru joc.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Opinia mea este ca nu prea ai ce face pe server, cel putin daca nu esti intr-o faciune te plictisesti grav... Cred ca ar fi bune niste misiuni noi si distractive, joburile sa fie mai atractive si mai profitabile. Casele/bizurile sa aibe preturi si level relativ ok, sa nu mai fie scoase la licitatie, asta zic eu ca te motiveaza sa joci... Sa fie introdus stock in DS, unele masini sa le lasati iar unele sa le scoateti (ma refer sa le dati la licitatie) sa nu mai apara acolo 500k si stock 0.... Iar licentele, parerea mea ar fi sa expire mai greu (este enervant cand esti in hitman) 

Share this post


Link to post
Share on other sites

parerea mea e ca ar trebui un sistem de eventuri automat (lms,lcs,gungame,etc) la un anumit interval

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

GM este perfect,  nu as schimba nimic.

A).   În schimba,  as muta acțiunea. Ori în LV ori în SF(Sf e mai diversificat) 

As renunța la numărul mare de facțiuni și as merge pe altceva nou, tot fortam nota și acum și în trecut cu facțiuni vechi serverului(ex : yakuza, cobras, ebb)

Ar fi o idee sa se bage facțiunile clasice din jocul single player cu skin-urile aferente.

 

B).   As modifica sistemul de nivel și de rpuri. 

Eu în momentul de fata am nivelul 27 pe server, dar pc-ul meu de o luna sta deschis aproape 24/7.

Sa fie gândit altfel sistemul de avansare în nivel,unul mai ușor, chiar dacă nu contează nivelul.

Economia e ok, joburile la fel.

 

Edit : Pe langa asta nu sunt playeri, din 15/18 cati suntem 8 sunt numai stafful, iar restul de 10 sunt playeri vechi care au ramas pe server. Nu avem playeri noi asta e problema principala, toti sunt atrasi doar de averi/admin s.a.m.d... nu mai sunt atrasi de jocul in sine.

Cum sa rezolvam problema asta, nu vad o rezolvare, comunitatea de samp moare, doar serverele care sunt supuse promovarii vad ca rezista si acelea sunt servere mari unde se fac promovari pe ytb mereu, sau fondatorii sunt youtuberii, etc... 

Edited by NiNo

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eu consider ca nu este vreo problema la gamemod sau ceva legat de server. Pur si simplu , comunitatea J2P a imbatranit , nu mai sunt jucatori mici in varsta care sa joace samp ,  acum au alte chestii in cap five m etc. 

Deci problme ar fi ca nu avem o sursa de venit playerii

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nu mai exista playeri noi care sa se apuce de SA:MP , cei care joaca deja s-au stabilit pe un server si nu o sa plece de acolo. Daca cineva se apuca de SA:MP acum e starnit de alt prieten si mai mult ca sigur o sa joace pe cele mai populare servere din Romania.Eu zic ca nu o sa se ridice serverul , doar daca s-ar optimiza si lucra inca putin la el si cel mai important sa aiba pe cineva ,,cunoscut,, care sa joace pe el constant si sa ii faca reclama .Asta este situatia , incercari tot au fost , dar de ce in atatia ani nu s-a schimbat ceva , nu optimizarea e cheia , ci reclama

Share this post


Link to post
Share on other sites

In ziua de azi lumea nu mai joaca samp. In ultimii ani sampul este pe moarte nu numai serverele mici sunt afectate ci si serverele mari unde acolo unele detineau cate 5 servere full cu 1000 de jucatori constant in fiecare zi. Cu trecerea timpului lumea s a lasat de samp si au inceput sa scada numarul jucatorilor pe server si au inceput sa faca fuziune din 5 unele au acum cate 2-3 sau ajuns chiar la 1 singur server si nici nu prea mai sunt full 1000/1000 au ajuns sa aibe cate 400-600-800 jucatori doar atat. Singurul server full care e in fiecare seara full este a lui raduq. De ce credeti ca au scazut numarul jucatorilor? din mai multe motive unii au inceput sa joace samp de copii de la varsta de 10-18 ani si au jucat pana cand s au plictisit ori au inceput sa joace alte jocuri mult mai faine decat samp. Cu trecerea timpului altii au inceput facultate jucau cand aveau timp ori faceau facultate+job si nu mai aveau timp de samp...mai trece timpul si deja isi fac nevasta copii si nu le mai arde de samp.

Sa revenim la serverul nostru. A fost redeschis serverul si au revenit veteranii foarte multi. Ei au revenit dar nu prea jucau stateau afk foarte mult..din ce cauza? Pentru ca acum unii fac facultate altii fac facultate+job altii au neveste copii. In 2011 eram copii si dupa 10 ani suntem majori. Daca playerii erau mereu afk logic ca e plictiseala pe server practic jucai singur pe server ziceai ca e gol.. Doar in weekend si in timpul saptamanii erau activi playerii in rest nu prea. Daca nu sunt playeri activi nici adminii nu fac activitate. Dar fondatorii/ administratorii daca au vazut ca asa sta treaba trebuiau sa se implice in publicitate reclaama promovari sa aduca playeri noi si mici care sa joace samp. Ca sa ai server trebuie implicare foarte mare si sa cheltui bani dar puteti baga donatii si cu ajutorul donatiilor mai recuperati din pierderile de inceput.

Si in trecut si in prezent fondatorii mereu trebuiau sa detina 1 palat pe vw.. Nu puteau si ei sa isi faca o insula a adminilor unde sa aibe ce palat voiau ei?..nu eu voiau palat pe vw ei isi luau moca si playerii munceau.. Sau daca isi doreau palat sa munceasca ca si playerii. Pai acum 1 palat il detine kiru 1 palat shobby 1 palat Hades si au ramas doar palate mici... cele mai mari luate.. si singurele case care au ramas cele mai misto au ramas hitman. DE CE ATI LUAT VOI PALATELE ? DE CE NU V ATI FACUT CASA CUM ARE MARYUS89? SAU CUM A FACUT CUDI IN TRECUT SI A LUAT CASA IN LV UNDE NIMENI NU IL DERANJA CU NIMIC SAU ANTONIO CARE LA FEL AVEA CASA IN LV.. VOI ZICETI CA AU AJUTAT COMUNITATEA ASTA A FOST IN TRECUT TRECUTUL RAMANE TRECUT. CONTEAZA PREZENTUL SI VIITORUL...... VOI ATI LUAT CELE MAI FRUMOASE PALATE DE PE VW ASA MOCA SI NOI PLAYERII TREBUIE SA MUNCIM PENTRU CASE  PALATE MAI MICI. FACETI VA INSULA ADMINILOR CU PALATE. sau daca vreti palate asteptati sa le ia playerii sau munciti pentru ele si gata... ce rost are sa mai joci daca voi aveti cele mai smechere case? nu mai are nici un farmec sa joci. SI NU ATI FACUT NU NUMAI ACUM CI SI IN TRECUT CU PALATE VW DAR ATUNCI LUAU CATE 1 -2 MAXIM SI MAI RAMANEAU DAR VOI ATI LUAT FOARTE MULTE. in plus pe panel de ce nu putem sa vedem si noi ce proprietati aveti sau masini? ca sa nu stim noi ce mismasuri faceti voi pun pariu ca aveti numai colectii. ALT LUCRU CARE IN TRECUT A DISTRUS ECONOMIA A FOST CU BONUSURILE CARE LE DADEATI LA ADMINI PE RAPORT  50-100 GB LUAU UNII ALTII DELOC DAR CRISTIAN LUA CATE 500-700 1000GB PE SAPTAMANA SI DISTRUGEA ECONOMIA ADMINII SA MUNCEASCA DACA VOR AVERI SI SA AIBE UN BONUS LA RAPORT DE 1KK 2KK MAX SA NU SE DUCA ECONOMIA. Sa vina acum adminii vechi si sa zica ca nu primeau minim 50gb sau peste 100gb in trecut A DA SI SA NU MAI ZIC CA SA DEVII ADMIN AICI TREBUIE SA FII PROPUS...

Pe serverele mari ca sa devii helper trebuie sa faci o cerere foarte calumea daca scrii putin iti da reject acolo conteaza FH(faction history de rank 5 6 days multe in factiune) LP (last panish unde vad ce sanctiuni de warn / ban a avut) si daca nu au fh sau au lp grav nu sunt acceptati. Devii helper raspunzi la n uri si avansezi la admin SI EI NU PRIMESC ABSOLUT NICI UN BONUS O FAC DE PLACERE IAR AICI TREBUIE SA FII PROPUS CA HELPER SI FIIND ACTV LA RAPORT PRIMESTI BONUSURI ESTI ADMIN O FACI DE PLACERE

Alta chestie cand s a deschis serverul a fost la jobs (a fost bug am fost sanctionat totul bine) dar la jobul truck la skill 4 luai undeva la 20k deci la skill 5 luai 22k cel mai sigur s a umblat acolo sa castigi maxim 15k sau 16k... dupa lumea s a mutat pe glovo unde la skill 5 aveai NRG s a umblat si acolo a scos NRG si a bagat wayfarer sa faci din nou greu bani.. dupa ce iei putin la job si sunt scumpe masinile mai umblati si la joburi.. Daca ne mutam la fish ce faceati bagati iar barca? daca ne mutam farm ce faceati mareati timpul? Alt lucru multi stau afk si mai fac bani din afk ar trebui sa faceti in asa fel daca nu joci sa primesti bani pe cat ai jucat on si daca foloseste lumea autoclicker banus vor bani sa faca jobs

DACA ZICETI CA SUNTETI ADMINI PROFESIONISTI NU ABUZATI DE FUNCTIE SA VA LUATI CE PALATE VRETI VOI SAU COLECTII DE MASINI SI VA DATI BONUSURI DE ACTIVITATE IMENSE VRETI PALATE LE LUATI DE LA PLAYERI SAU VA FACETI PROPRIA INSULA SI GATA MUNCITI LA JOBS SA VEDETI SI VOI CUM E SA STAI CU ORELE LA UN JOB SA IEI UN INFERNUS UN NRG SAU SA FITI PRIVATI PE PANEL SA NU VA VEDEM AVERILE SI ADMINI SE IAU PE PROPUNERI. Munciti jobs bagati admini cu cerere pe forum / panel

Aveti noroc doar de veterani ca daca vine un player de pe un server mare si vede care e treaba imediat pleaca. SI CU SIGURANTA VA FI MEREU WIPE PE ACEST SERVER NU VA FI UNUL NICIODATA NO WIPE.

Vedeti ca nu merge cu samp deschideti server de fivem sau rage adica gta5 si vedeti cum sta treaba acolo

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 4/14/2021 at 9:02 PM, AleKs. said:

In ziua de azi lumea nu mai joaca samp. In ultimii ani sampul este pe moarte nu numai serverele mici sunt afectate ci si serverele mari unde acolo unele detineau cate 5 servere full cu 1000 de jucatori constant in fiecare zi. Cu trecerea timpului lumea s a lasat de samp si au inceput sa scada numarul jucatorilor pe server si au inceput sa faca fuziune din 5 unele au acum cate 2-3 sau ajuns chiar la 1 singur server si nici nu prea mai sunt full 1000/1000 au ajuns sa aibe cate 400-600-800 jucatori doar atat. Singurul server full care e in fiecare seara full este a lui raduq. De ce credeti ca au scazut numarul jucatorilor? din mai multe motive unii au inceput sa joace samp de copii de la varsta de 10-18 ani si au jucat pana cand s au plictisit ori au inceput sa joace alte jocuri mult mai faine decat samp. Cu trecerea timpului altii au inceput facultate jucau cand aveau timp ori faceau facultate+job si nu mai aveau timp de samp...mai trece timpul si deja isi fac nevasta copii si nu le mai arde de samp.

Sa revenim la serverul nostru. A fost redeschis serverul si au revenit veteranii foarte multi. Ei au revenit dar nu prea jucau stateau afk foarte mult..din ce cauza? Pentru ca acum unii fac facultate altii fac facultate+job altii au neveste copii. In 2011 eram copii si dupa 10 ani suntem majori. Daca playerii erau mereu afk logic ca e plictiseala pe server practic jucai singur pe server ziceai ca e gol.. Doar in weekend si in timpul saptamanii erau activi playerii in rest nu prea. Daca nu sunt playeri activi nici adminii nu fac activitate. Dar fondatorii/ administratorii daca au vazut ca asa sta treaba trebuiau sa se implice in publicitate reclaama promovari sa aduca playeri noi si mici care sa joace samp. Ca sa ai server trebuie implicare foarte mare si sa cheltui bani dar puteti baga donatii si cu ajutorul donatiilor mai recuperati din pierderile de inceput.

Si in trecut si in prezent fondatorii mereu trebuiau sa detina 1 palat pe vw.. Nu puteau si ei sa isi faca o insula a adminilor unde sa aibe ce palat voiau ei?..nu eu voiau palat pe vw ei isi luau moca si playerii munceau.. Sau daca isi doreau palat sa munceasca ca si playerii. Pai acum 1 palat il detine kiru 1 palat shobby 1 palat Hades si au ramas doar palate mici... cele mai mari luate.. si singurele case care au ramas cele mai misto au ramas hitman. DE CE ATI LUAT VOI PALATELE ? DE CE NU V ATI FACUT CASA CUM ARE MARYUS89? SAU CUM A FACUT CUDI IN TRECUT SI A LUAT CASA IN LV UNDE NIMENI NU IL DERANJA CU NIMIC SAU ANTONIO CARE LA FEL AVEA CASA IN LV.. VOI ZICETI CA AU AJUTAT COMUNITATEA ASTA A FOST IN TRECUT TRECUTUL RAMANE TRECUT. CONTEAZA PREZENTUL SI VIITORUL...... VOI ATI LUAT CELE MAI FRUMOASE PALATE DE PE VW ASA MOCA SI NOI PLAYERII TREBUIE SA MUNCIM PENTRU CASE  PALATE MAI MICI. FACETI VA INSULA ADMINILOR CU PALATE. sau daca vreti palate asteptati sa le ia playerii sau munciti pentru ele si gata... ce rost are sa mai joci daca voi aveti cele mai smechere case? nu mai are nici un farmec sa joci. SI NU ATI FACUT NU NUMAI ACUM CI SI IN TRECUT CU PALATE VW DAR ATUNCI LUAU CATE 1 -2 MAXIM SI MAI RAMANEAU DAR VOI ATI LUAT FOARTE MULTE. in plus pe panel de ce nu putem sa vedem si noi ce proprietati aveti sau masini? ca sa nu stim noi ce mismasuri faceti voi pun pariu ca aveti numai colectii. ALT LUCRU CARE IN TRECUT A DISTRUS ECONOMIA A FOST CU BONUSURILE CARE LE DADEATI LA ADMINI PE RAPORT  50-100 GB LUAU UNII ALTII DELOC DAR CRISTIAN LUA CATE 500-700 1000GB PE SAPTAMANA SI DISTRUGEA ECONOMIA ADMINII SA MUNCEASCA DACA VOR AVERI SI SA AIBE UN BONUS LA RAPORT DE 1KK 2KK MAX SA NU SE DUCA ECONOMIA. Sa vina acum adminii vechi si sa zica ca nu primeau minim 50gb sau peste 100gb in trecut A DA SI SA NU MAI ZIC CA SA DEVII ADMIN AICI TREBUIE SA FII PROPUS...

Pe serverele mari ca sa devii helper trebuie sa faci o cerere foarte calumea daca scrii putin iti da reject acolo conteaza FH(faction history de rank 5 6 days multe in factiune) LP (last panish unde vad ce sanctiuni de warn / ban a avut) si daca nu au fh sau au lp grav nu sunt acceptati. Devii helper raspunzi la n uri si avansezi la admin SI EI NU PRIMESC ABSOLUT NICI UN BONUS O FAC DE PLACERE IAR AICI TREBUIE SA FII PROPUS CA HELPER SI FIIND ACTV LA RAPORT PRIMESTI BONUSURI ESTI ADMIN O FACI DE PLACERE

Alta chestie cand s a deschis serverul a fost la jobs (a fost bug am fost sanctionat totul bine) dar la jobul truck la skill 4 luai undeva la 20k deci la skill 5 luai 22k cel mai sigur s a umblat acolo sa castigi maxim 15k sau 16k... dupa lumea s a mutat pe glovo unde la skill 5 aveai NRG s a umblat si acolo a scos NRG si a bagat wayfarer sa faci din nou greu bani.. dupa ce iei putin la job si sunt scumpe masinile mai umblati si la joburi.. Daca ne mutam la fish ce faceati bagati iar barca? daca ne mutam farm ce faceati mareati timpul? Alt lucru multi stau afk si mai fac bani din afk ar trebui sa faceti in asa fel daca nu joci sa primesti bani pe cat ai jucat on si daca foloseste lumea autoclicker banus vor bani sa faca jobs

DACA ZICETI CA SUNTETI ADMINI PROFESIONISTI NU ABUZATI DE FUNCTIE SA VA LUATI CE PALATE VRETI VOI SAU COLECTII DE MASINI SI VA DATI BONUSURI DE ACTIVITATE IMENSE VRETI PALATE LE LUATI DE LA PLAYERI SAU VA FACETI PROPRIA INSULA SI GATA MUNCITI LA JOBS SA VEDETI SI VOI CUM E SA STAI CU ORELE LA UN JOB SA IEI UN INFERNUS UN NRG SAU SA FITI PRIVATI PE PANEL SA NU VA VEDEM AVERILE SI ADMINI SE IAU PE PROPUNERI. Munciti jobs bagati admini cu cerere pe forum / panel

Aveti noroc doar de veterani ca daca vine un player de pe un server mare si vede care e treaba imediat pleaca. SI CU SIGURANTA VA FI MEREU WIPE PE ACEST SERVER NU VA FI UNUL NICIODATA NO WIPE.

Vedeti ca nu merge cu samp deschideti server de fivem sau rage adica gta5 si vedeti cum sta treaba acolo

Subscriu la tot ce s-a scris aici. 

+ Cand esti 0 in viata reala si un frustrat, dai putin de putere in mediul online (virtual), si e dezastru ce se intampla. Nu stiti sa va tineti playerii si membrii vechi aproape. Din pacate am avut o parere buna despre unii dintre voi, care nu meritati nici sa va salut. Mi-am dat interesul, v-am ajutat la testing, cu forumul, mi-am dedicat timp, si (unii dintre) voi nu ati facut altceva decat sa va aratati 'gradele'. E nasol ca ati reusit sa distrugeti (din nou) comunitatea asta. Pacat de ea, sunt membru de 10 ani. Pacat ca unii dintre noi (si fondatori) chiar au muncit si au vrut sa faca sa fie bine cu sv, dar altii, cu aere de fondator (cu 0 idei si munca practica pe sv) au venit si au dat in cap! 

Va meritati soarta, dar din nou zic, pacat de numele Just2Play. 

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 4/14/2021 at 8:02 PM, AleKs. said:

In ziua de azi lumea nu mai joaca samp. In ultimii ani sampul este pe moarte nu numai serverele mici sunt afectate ci si serverele mari unde acolo unele detineau cate 5 servere full cu 1000 de jucatori constant in fiecare zi. Cu trecerea timpului lumea s a lasat de samp si au inceput sa scada numarul jucatorilor pe server si au inceput sa faca fuziune din 5 unele au acum cate 2-3 sau ajuns chiar la 1 singur server si nici nu prea mai sunt full 1000/1000 au ajuns sa aibe cate 400-600-800 jucatori doar atat. Singurul server full care e in fiecare seara full este a lui raduq. De ce credeti ca au scazut numarul jucatorilor? din mai multe motive unii au inceput sa joace samp de copii de la varsta de 10-18 ani si au jucat pana cand s au plictisit ori au inceput sa joace alte jocuri mult mai faine decat samp. Cu trecerea timpului altii au inceput facultate jucau cand aveau timp ori faceau facultate+job si nu mai aveau timp de samp...mai trece timpul si deja isi fac nevasta copii si nu le mai arde de samp.

Sa revenim la serverul nostru. A fost redeschis serverul si au revenit veteranii foarte multi. Ei au revenit dar nu prea jucau stateau afk foarte mult..din ce cauza? Pentru ca acum unii fac facultate altii fac facultate+job altii au neveste copii. In 2011 eram copii si dupa 10 ani suntem majori. Daca playerii erau mereu afk logic ca e plictiseala pe server practic jucai singur pe server ziceai ca e gol.. Doar in weekend si in timpul saptamanii erau activi playerii in rest nu prea. Daca nu sunt playeri activi nici adminii nu fac activitate. Dar fondatorii/ administratorii daca au vazut ca asa sta treaba trebuiau sa se implice in publicitate reclaama promovari sa aduca playeri noi si mici care sa joace samp. Ca sa ai server trebuie implicare foarte mare si sa cheltui bani dar puteti baga donatii si cu ajutorul donatiilor mai recuperati din pierderile de inceput.

Si in trecut si in prezent fondatorii mereu trebuiau sa detina 1 palat pe vw.. Nu puteau si ei sa isi faca o insula a adminilor unde sa aibe ce palat voiau ei?..nu eu voiau palat pe vw ei isi luau moca si playerii munceau.. Sau daca isi doreau palat sa munceasca ca si playerii. Pai acum 1 palat il detine kiru 1 palat shobby 1 palat Hades si au ramas doar palate mici... cele mai mari luate.. si singurele case care au ramas cele mai misto au ramas hitman. DE CE ATI LUAT VOI PALATELE ? DE CE NU V ATI FACUT CASA CUM ARE MARYUS89? SAU CUM A FACUT CUDI IN TRECUT SI A LUAT CASA IN LV UNDE NIMENI NU IL DERANJA CU NIMIC SAU ANTONIO CARE LA FEL AVEA CASA IN LV.. VOI ZICETI CA AU AJUTAT COMUNITATEA ASTA A FOST IN TRECUT TRECUTUL RAMANE TRECUT. CONTEAZA PREZENTUL SI VIITORUL...... VOI ATI LUAT CELE MAI FRUMOASE PALATE DE PE VW ASA MOCA SI NOI PLAYERII TREBUIE SA MUNCIM PENTRU CASE  PALATE MAI MICI. FACETI VA INSULA ADMINILOR CU PALATE. sau daca vreti palate asteptati sa le ia playerii sau munciti pentru ele si gata... ce rost are sa mai joci daca voi aveti cele mai smechere case? nu mai are nici un farmec sa joci. SI NU ATI FACUT NU NUMAI ACUM CI SI IN TRECUT CU PALATE VW DAR ATUNCI LUAU CATE 1 -2 MAXIM SI MAI RAMANEAU DAR VOI ATI LUAT FOARTE MULTE. in plus pe panel de ce nu putem sa vedem si noi ce proprietati aveti sau masini? ca sa nu stim noi ce mismasuri faceti voi pun pariu ca aveti numai colectii. ALT LUCRU CARE IN TRECUT A DISTRUS ECONOMIA A FOST CU BONUSURILE CARE LE DADEATI LA ADMINI PE RAPORT  50-100 GB LUAU UNII ALTII DELOC DAR CRISTIAN LUA CATE 500-700 1000GB PE SAPTAMANA SI DISTRUGEA ECONOMIA ADMINII SA MUNCEASCA DACA VOR AVERI SI SA AIBE UN BONUS LA RAPORT DE 1KK 2KK MAX SA NU SE DUCA ECONOMIA. Sa vina acum adminii vechi si sa zica ca nu primeau minim 50gb sau peste 100gb in trecut A DA SI SA NU MAI ZIC CA SA DEVII ADMIN AICI TREBUIE SA FII PROPUS...

Pe serverele mari ca sa devii helper trebuie sa faci o cerere foarte calumea daca scrii putin iti da reject acolo conteaza FH(faction history de rank 5 6 days multe in factiune) LP (last panish unde vad ce sanctiuni de warn / ban a avut) si daca nu au fh sau au lp grav nu sunt acceptati. Devii helper raspunzi la n uri si avansezi la admin SI EI NU PRIMESC ABSOLUT NICI UN BONUS O FAC DE PLACERE IAR AICI TREBUIE SA FII PROPUS CA HELPER SI FIIND ACTV LA RAPORT PRIMESTI BONUSURI ESTI ADMIN O FACI DE PLACERE

Alta chestie cand s a deschis serverul a fost la jobs (a fost bug am fost sanctionat totul bine) dar la jobul truck la skill 4 luai undeva la 20k deci la skill 5 luai 22k cel mai sigur s a umblat acolo sa castigi maxim 15k sau 16k... dupa lumea s a mutat pe glovo unde la skill 5 aveai NRG s a umblat si acolo a scos NRG si a bagat wayfarer sa faci din nou greu bani.. dupa ce iei putin la job si sunt scumpe masinile mai umblati si la joburi.. Daca ne mutam la fish ce faceati bagati iar barca? daca ne mutam farm ce faceati mareati timpul? Alt lucru multi stau afk si mai fac bani din afk ar trebui sa faceti in asa fel daca nu joci sa primesti bani pe cat ai jucat on si daca foloseste lumea autoclicker banus vor bani sa faca jobs

DACA ZICETI CA SUNTETI ADMINI PROFESIONISTI NU ABUZATI DE FUNCTIE SA VA LUATI CE PALATE VRETI VOI SAU COLECTII DE MASINI SI VA DATI BONUSURI DE ACTIVITATE IMENSE VRETI PALATE LE LUATI DE LA PLAYERI SAU VA FACETI PROPRIA INSULA SI GATA MUNCITI LA JOBS SA VEDETI SI VOI CUM E SA STAI CU ORELE LA UN JOB SA IEI UN INFERNUS UN NRG SAU SA FITI PRIVATI PE PANEL SA NU VA VEDEM AVERILE SI ADMINI SE IAU PE PROPUNERI. Munciti jobs bagati admini cu cerere pe forum / panel

Aveti noroc doar de veterani ca daca vine un player de pe un server mare si vede care e treaba imediat pleaca. SI CU SIGURANTA VA FI MEREU WIPE PE ACEST SERVER NU VA FI UNUL NICIODATA NO WIPE.

Vedeti ca nu merge cu samp deschideti server de fivem sau rage adica gta5 si vedeti cum sta treaba acolo

Baiatul are dreptate fratilor, dupa ce ca eram o mana de oameni pe server, mai aveati si figuri dinalea in cap de zici ca eram 5,6 sute pe server si nu va pasa daca pleaca playerii, toti suntem egali, si fiecare admin helper trebuie sa munceasca pentru ca sa aibe, Helper / Admin devii din placere, asta nu inseamna ca esti mai superior decat un player normal.. si eu am fost si Helper si Admin in perioada 2015/2016 daca vedeti ca nu merge treaba schimbati-va faceti frate reclama ca noi care suntem playeri vechi jucam din 2011/2012/2013 numai putem frate sa jucam cum jucam atunci, avem familii, neveste, avem alte interese mai importante, banii, care trebuie facuti sa supravietuiesti, mai iti vine un copil, mai una alta, mai intram si noi asa de drag sa ne bucuram de vremurile precedente.. dar noi numai putem sa facem activitate cum faceam odata, mai suntem cativa care ne pasa de server si am intrat sa mai jucatm umpic, alti veterani nici nu ii intereseaza J2P pentru ca nu mai au timp de asa ceva, singurii care pot fii activi pe server sunt copii de 8-15, 17 ani care sunt inca la scoala si se plictisesc , inca le place sampul , si noua ne place, dar vi-am spus, avem viata personala, trebuie sa muncim frate, lucrez 8 ore vin frant de la lucru fac dus mananc ceva si ma arunc in pat, nu imi mai arde de samp sa imi pierd timpul cand pot sa ma odihnesc,, trebuie chiria platita, mai ai o masina cere benzina asigurare in fiecare luna, mancare iti trebuie si tie o haina un adidas. .. sampul daca ar fi il pui la final mai intri sambata duminica, deci voi nu trebuie sa aveti asteptari din partea noastra playerilor vechi, voi trebuie sa va faceti RECLAMA, SA INVESTITI MULTI BANI SI SA DUCETI PLAYERI CARE NU AU CE FACE SUNT COPII CUM AM FOST SI NOI.. si sa FITI EGALI la fel ca ceilalti playeri, altfel playerii pleaca.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mai jos puteti vedea "Marile averi" ale STAFF-ului, obtinute prin ABUZ... @AleKs., @AlecsuTz, @UzZy_Gz.

Nu inteleg ce va deranjaza faptul ca staff-ul detine bunuri pe server, cum ar fi case, bizuri, masini, etc. Din moment ce avem sistem de licitatii, am hotarat ca unele case sa fie scoase la vanzare, setandu-le un pret, iar celelalte sa se organizeze licitatii pentru ele. Din moment ce o casa este detinuta de "The State", aceasta nu poate fi cumparata de un jucator, nici daca aceasta este detinuta de catre un admin. Cele detinute de admini sau detinute de stat pot fi oricand scoase la licitatie. 

Pana in momentul de fata staff-ul nu a avut parte de: "salariu", "bonus pentru reporturi", etc.

Ce sa zic eu, multumesc pentru sustinere, pentru feedback-ul care l-ati trimis staff-ului.

 

image.png

image.png

image.png

image.png

image.png

image.png

image.png

image.png

image.png

image.png

image.png

image.png

image.png

image.png

image.png

image.png

image.png

image.png

image.png

image.png

image.png

image.png

image.png

image.png

image.png

image.png

image.png

 

image.png

image.png

image.png

image.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...