Jump to content
Sign in to follow this  
Alex

Regulament General Forum

Recommended Posts

Regulament General Forum

 

Prin înregistrarea unui cont în cadrul forumului vă dați acordul că ați citit și acceptat acest regulament cât și politica de confidențialitate.

Limbile oficiale acceptate pe forum sunt Româna și Engleza. Oferim puțină libertate în folosirea altor limbi în locuri restrânse cu mențiunea ca acestea să poată fi înțelese și de către staff și să respecte regulile generale.

Exploatarea diferitelor vulnerabilități în cadrul forumului va fi drastic sancționată.

 

1. Conturi:

Numele conturilor trebuie să fie pe cât posibil inteligibil și să nu conțină cuvinte vulgare, jignitoare, reclamă, etc. indiferent în ce limbă ar fi scrise acestea (sancțiune: rename/warn/suspend).
Avatarele folosite nu trebuie să conțină poze personale cu alți utilizatori ai forumului fără acordul acestora, material obscen, nud, jignitor, reclamă etc. (sancțiune: ștergere avatar/warn/suspend).
Semnăturile nu trebuie să fie exagerat de lungi. Se aplică aceleași reguli de conținut ca și în cazul avatarelor (sancțiune: ștergere semnătură/warn/suspend).

Titlul de membru nu trebuie să conțină cuvinte vulgare, jignitoare, reclamă, etc. indiferent în ce limbă ar fi scrise acestea (sancțiune: ștergere titlu/warn/suspend).
Diferitele informații care țin de cont precum Contact Information, Profile Information, Previous Fields, About Me, Cover Photo, etc. nu trebuie să conțină cuvinte/imagini vulgare, jignitoare, nud, reclamă, etc. indiferent în ce limbă ar fi scrise acestea (sancțiune: ștergere/warn/suspend).
Adresa de email cu care vă înregistrați contul este vizibilă doar staffului superior al forumului. În cazul pierderii parolei contului aceasta poate fi recuperată numai prin intermediul adresei de email de pe cont.
 

2. Caracteristici:

Creșterea abuzivă a unor caracteristici care țin de cont precum numărul de posturi, reputația, numărul de profile views este strict interzisă (sancțiune: scădere/resetare/warn/suspend).
 

3. Conținutul:

Anumite secțiuni ale forumului au reguli specifice, așadar asigurați-vă că citiți și respectați inclusiv regulile secțiunii în care doriți să postați pe lângă acest regulament general.
Păstrați o atitudine respectuoasă față de ceilalți utilizatori, staff și față de comunitate. Este interzisă postarea de poze personale cu alți utilizatori ai forumului fără acordul acestora, amenințări grave, șantaj, material vulgar, jignitor, care provoacă la ceartă, nud, reclamă, hărțuire, atac la persoană, etc. 
(sancțiune: ștergere postare/warn/suspend).
Aceste reguli se aplică inclusiv în cazul postării unui conținut extern (ex: linkuri către alte site-uri).
Se interzice inclusiv postarea de informații personale despre un alt utilizator fără aprobarea acestuia.
Dublu postul, vânătoarea de posturi, posturile inutile și spamul sunt interzise 
(sancțiune: ștergere postare/warn/suspend).
În cazul mesajelor private vom acorda sancțiuni doar pentru material vulgar, porno, reclamă, afaceri ilegale sau alte lucruri grave (sancțiune: warn/suspend).
Publicarea oricărui tip de conținut care face referire la piraterie este interzisă (sancțiune: ștergere postare/warn/suspend).
 

4. Sancțiunile:

Sancțiunile de tip suspend sunt de două tipuri și pot fi acordate pe-o durată limitată sau permanentă în funcție de gravitate:
suspend de la postarea de conținut pe forum, utilizatorul va putea folosi în continuare forumul dar nu va putea posta conținut nou până la expirarea sancțiunii.
suspend de la utilizarea forumului, utilizatorul nu va putea utiliza forumul până la expirarea sancțiunii.
Sancțiunile de tip warn au o valabilitate permanentă, așadar nu expiră.
Punctele de warn pot să fie șterse contra cost de pe https://just2play.ro/forum/index.php?/membersshop/ cu mențiunea că logurile vor rămâne în continuare pe cont, acestea nefiind șterse.
La acumularea a 10 puncte de warn pe forum utilizatorul primește în mod automat suspend permanent de la utilizarea forumului.
Sancțiunile se aplică chiar dacă editați conținutul, în încercarea de a-l ascunde de staff.
 

5. Disclaimer:

Comunitatea Just2Play nu își asumă răspundere pentru conținutul postat pe forum. Încercăm să moderăm pe cât posibil conținutul publicat de utilizatori, dar rețineți faptul că anumite lucruri pot să ne scape.
Utilizați funcția de report a forumului pentru raportarea încălcărilor de regulament.
Sancțiunile variază în funcție de gravitatea faptelor, acestea fiind decise de către stafful care le aplică.
Ne rezervăm dreptul de a avea excepții de la regulile menționate mai sus în cazurile în care situația o cere fără a fi nevoiți să oferim explicații, încercând să actualizăm regulamentul și cu respectivele cazuri noi.
Utilizatorii sunt obligați să verifice periodic atât regulamentul acesta, cât și regulamentele diverselor categorii și subcategorii din cadrul forumului. 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...